BLI MED I FORELDRENETTVERKET

Tove, med datteren Thea, oppfordrer flere småbarnsforeldre om å ta kontakt for å være med i Foreldrenettverket på Frivillighetssentralen. Neste uke, tirsdag 6. desember, kan interesserte møte på Frivillighetssentralen mellom 10 og 11.

RESSURS-GRUPPE
Foreldrenettverket startet for noen år siden ved at en mor med sønn på 1 år, tok et initiativ for selv å utvide sitt eget nettverk, treffe andre som var hjemme med barn på samme alder for gjensidig hygge og nytte, turer, treff, synge sammen, hjelpe hverandre med eventuelt barnepass, andre praktiske ting og ikke minst, treffe andre med barn i samme alder for at barna skulle få noen lekekamerater.
Mange har siden starten vært med i Foreldrenettverket for kortere eller lengre tid og mange har gjennom nettverket fått venner, byttet tjenester, fått hjelp, barna har blitt kjent og familiene har gjort hyggelige ting sammen, som felles middager, teaterturer, søndagsturer, etc.
Det skjer ofte mye på kort tid for familier med små barn. Familiesituasjonen forandrer seg fort. En dag er permisjonen over, man får barnehageplass, noen flytter osv. Mange har siden de ble kjent gjennom Foreldrenettverket likevel fortsatt å treffes, men kun privat og gjort avtaler som venner.
Men det vil også alltid være nye familier som nettopp har flyttet til byen, eller som er hjemme for tiden med små barn og som ønsker kontakt med Foreldrenettverket.

MØT FRAM 6.DESEMBER
Fra tid til annen er det foreldre som tar kontakt med Frivillighetssentralen og etterspør Foreldrenettverket.
Nettverket fungerer kun når noen foreldre selv tar initiativ og er villig til å ta et ansvar for å legge til rette for at flere kan bli kjent og for å få til et meningsfyllt samvær. Lokaler på Frivillighetssentralen kan disponeres som en base etter avtale med daglig leder.

Nå er det igjen flere som ønsker å være aktive i et Foreldrenettverk og det er å håpe at flere kommer tirsdag 6. desember mellom 10 og 11. Denne dagen blir det muligheter for et lite juleverksted, med julekortlaging og sammen  vurdererer vi behovet for Foreldrenettverket og legger  planer videre. Ester Margrete fra Frivillighetssentralens Maleglede-gruppe vil også være tilstede denne dagen for å informere om "malegleden" som er en aktivitet for barn og voksne sammen.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.