PÅ`N IGJEN FOR ALLE SOM VIL

Ingmari Dalin og Mattias Bâckman

Dina Cecilie Nordsjø

venstre, høyre, midten.. ikke valgkamp,! men linedance.

I parken på lørdag kunne de som ville, være med og danse. Mange "kastet seg ut i" høyre og venstre-trinn og det helt uten at valgkampen var startet. Dina Cecilie og Leo sang og spilte så vakkert, så vakkert... og Ingmari og Mattias fulgte opp med stemningsfulle viser "bland bäckar, dalar och berg"
SE EGEN BILLEDSERIE!

FIN PARKDAG
En riktig flott parkdag ble det, med tid for både gode samtaler, gode vafler, gode vårruller og til og med et "brudepar"  som sto  der og lyste foran paviljongen hele dagen.
De to ble ikke gift, men Frivillighetssentralen fikk poengtert stor bredde av helsefremmende aktiviteter, som sang, musikk, dans, vafler, sosialt samvær, maleglede.
Brudeparet var altså ikke vår idè, men en tilfeldighet og icenesatt av et modellbyrå.

STORTINGSMELDING OM FRIVILLIGHET
Dagen før parkdagen, ble stortingsmelding nr 39, om frivillighet, lagt fram.
Daglig leder pekte på at i meldingen vektlegges at frivillig sektor skal tilgodeses i årene fremover og at organiseringen med frivillighetssentraler skal utvikles og styrkes . Mange som ellers ikke er med i organisert frivillig virksomhet, blir lettere engasjert i sentralene. For mange er det meningsfyllte aktiviteter som sentralene legger til rette for at alle kan være med på, som er positivt. Det er spesielt, også med tanke på inkludering, at sentralene  her gjør en stor innsats..

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.