VISEKVELD

Ulf Rogstad, er med i Visegruppa Sør-Øst som gjestet visekvelden på Frivillighetssentralen torsdag kveld. Etter flere allsanger fra "sanger ved sommertid" var de mange sangglade godt fornøyde og Visegruppene Sør-Øst og 1881 satser på flere felles allsang-kvelder.

INBJUDAN
Det var Holger Samuelsson, som ofte er med på frivillighetssentralens visekvelder, som hadde ideen om å invitere visegruppa Sør-Øst til en visekveld på Frivillighetssentralen.
Holger er selv med i Sør-Øst og kunne glede seg over en meget vellyket visekveld med ivrige og flinke sangere.

SOMMER I HALDEN
Det mange ikke visste var at Ulf Rogstad (med trekkspill) er mannen bak tekst og melodi til den nydelige visa "Sommer i Halden" eller  "Haldenvalsen".
Det ble en innertier på allsangen denne kvelden.
- Ja, Halden om sommer`n er mitt paradis. Da skinner e`sol dagen lang.
Da synger jeg byens og sommerens pris, en vals, som et "grand compliment"..

LOVER BRA
Dette lover bra for allsangkveldene på festningen utover sommeren - nå er jeg helt trygg for at "allsang på grensen" skal gå bra, med så flotte lokale sangere, smilte Ingrid Solberg Sæter. Den lokale prosjektlederen for Allsang på grensen kunne fornøyd konstatere at her var sanggleden stor.

NUMMER 10, NUMMER 16
Sang nummer 10, nummer 16,  nummer 29 osv...  ble ropt ut og flinke musikere spilte opp Hellow Mary Lou, Den glade vandrer Jag gør så att blommarna blommar......
- Jeg kunne ha lyst til å holde på enda lenger, utbrøt en dame nesten et kvarter etter at vi først hadde avtalt avslutningen og flere minutter etter at et ferdig bord sto og ventet på en restaurant for de sangglade fra Sør-Øst, som de selv sa det; "når bønda har kommet seg til byen, må vi få med oss flere ting på en gang...."

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.