NY KVINNEKVELD 4. JUNI KL.18.00

Neste internasjonale kvinnekveld arrangeres mandag 4. juni. Denne entusiastiske kvinnegruppen ønsker alle hjertelig velkommen til en ny bli kjent-kveld.  Anita Petersen, flyktningkoordinator i Halden kommune kommer og forteller om sitt arbeide og sine tanker om integrering i lokalsamfunnet.

DIALOGFORUM
Se også debatten i Halden Dagblad, der venstrepolitiker Tone Skråning etterlyser et dialogforum og Margrethe Karijord som mener at dette finnes allerede.

ANSIKT TIL ANSIKT
Frivillighetssentralen er en møteplass for alle, uansett alder, religion, etnisk tilhørighet og politisk ståsted. Et møtested med mange muligheter for de som griper sjansen og vil noe og kan bidra med noe.
På frivillighetssentralen trenger vi det du kan!

Gjennom mange koblinger gjennom felles intereresser og naturlige aktiviteter blir mennesker kjente og bekjentskap utvikles og vennskap oppnås. I denne prosessen, gjennom behov, forventninger og søken er det viktig med trygghet, tid, respekt og omsorg for hverandre.

Kvinnekvelden 4. juni  bygger på åpenhet gjennom trivsel, trygghet, tid og tilhørighet. Kvinner bosatt i Halden som kan skryte av at de ikke er etnisk norske eller ikke etnisk haldenske er spesielt velkommen til vår internasjonale kvinnegruppe.

TUR TIL FREDRIKSTAD 14. JUNI
Den 14. juni reiser vi på fellestur til Selbakk, Fredrikstad.
Der er vi invitert av den flerkulturelle kvinnegruppen ved Østsiden Frivillighetssentral. "Våre" kvinner som sang vuggeviser på forskjellige språk på kulturkvelden "min og din verden" på Samfundet i mars, er invitert til å synge under torgdagen på Sellbakk.


<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.