LESESALONGEN

Lesesalongen åpner søndag 13.februar kl 13.00

13. februar åpner Lesesalongen dørene i Konservativen og Toril Brekke gjester salongen som den første forfatteren som er invitert inn. Halden Frivilligsentral er med i et et prosjektsamarbeid med Les og Lytt. Biblioteket, Halden Kulturråd og bokhandel Libris, Andersen.

LITTERATUR PÅ TOPP
Mange leselystne og litteraturinteresserte inviteres til Konservativens 1. etasje og Lesesalongen en søndag hver måned fra kl 13-15 fra og med søndag 13.februar.
Det er Siri Heide Larsen, tidligere ansatt i Sarpsborg Kommune med ansvar for Litteraturuka som nå treker i trådene for en litteraturfestival i Halden i 2012.
Les og Lytt er et prosjekt som tar sikte på å tilby møter mellom litteraturinteresserte kvinner og menn i alle aldre og i et samarbeid med Frivilligsentralen vil det også satses på egne aktiviteter for barn.
Lesesalongen er innredet med gode stoler, leselampe og bokhylle og i denne er det allerede plassert bøker gitt av biblioteket og det vil være plass til flere etterhvert.
I lesesalongen vil det kunne byttes bøker, diskuteres bøker og her vil det også bli møter med forfattere som også vil lese fra sine egne bøker.
Første forfatteren som gjester lesesalongen er Toril Brekke, som fouten å være en svært produktiv forfatter, med adresse i Halden, også er politiker og utvalgsleder for kultur og Idrett i Halden Kommune.

Det arrangeres Lesesalong i mars og april og det kan være at det blir forfatterbesøk på disse, men dette er ikke helt bestemt.
Men på vårens siste Lesesalong, 8.mai kommer nok en lokal forfatter, Sissel Børke.

Lesesalongen er åpen for alle litteraturinteresserte!
Adressen er Øvre Bankegate 5, inngang fra Oscarsgt.  

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.