MMM....JULEBAKST

Eva Harlem byr Cato Røsnæs en kake

Helga Opsann, Lita Engebretsen, Jane og Eva Harlem, fire glade kakebakere

Ett av de minst sju kakesortene som ble bakt på dugnaden tirsdag

Flittige hender

Enhetsleder, for idrett og kultur i Halden kommune, Stein Cato Røsnæs fikk smake på julebaksten da han besøkte Frivillighetssentralen tirsdag. Eva Harlem var en av fire bakere som hele dagen produserte julekaker med tanke på julemarkedet på festningen1.og 2.desember.

GOD ATMOSFÆRE
Varmt og hyggelig og en riktig god atmosfære her, mente Cato Røsnæs på hans første besøk i huset i Violgata.
Så var også dagen , en godt valgt dag, for en som liker kaker. For det var nemlig den store bakedugnaden denne mandagen.
I over fem timer var det full aktivitet med trilling og kjevling og til slutt ble kakene lagt i dekorative esker dekorert med julemerker.

FØRSTE MARKED
Det er første året frivillighetssentralen bidrar på julemarket på Fredriksten festning. Det kom en forespørsel om koking av grøt og dermed var flere ildsjeler i gang med både julekaker og fortellerkrok.
Det foreligger en turnusliste over begge dagene og fortsatt er det behov for flere til å hjelpe til.

Nå er mye av kakene i boks. Det har meldt seg grøtkokere og lørdag 1.desember ser best ut når det gjelder dekning av "vaktene".
Vi trenger derfor noen ekstra på søndag 2.desember.

Dette blir en særdeles koselig helg, med bare hyggelige mennesker, god stemning og koselig miljø. Så hva venter du på egentlig. Å tilbringe noen timer med julekaker, deilig risengrynsgrøt med rød saft til er vel  noe å glede seg til.... og glede seg over..

Og skulle du ha lyst til å lese et eventyr  eller en historie for barn eller voksne så skal du også få lov til det. Ved siden av atelieret til Elise Jarem på Huth, festningen er det en grue vi skal fyre i. Her skal vi servere både varm gløgg og eventyr og historier som vi håper vil varme.
Lyst til å være med. Ta kontakt med oss.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.