DUGNAD ALLSANGEN

Reidun og Gerd tester stiftepistolen.

Kommer det noen svensker til Allsang i Halden, tro? undrer Gerd.

Jada, klart svenskene kommer, mener Reidun. De skal vel i hvertfall opp og se hvor Karl den 12. falt. he-he.

Reidun Hartviksen, til venstre og Gerd Fagerhøi er denne ukens allsang-frivillige. Her er damene på vei ut med plakater som er distribuert fra Grebbestad i sør til Drøbak i nord. Enhver campingplass, veikro og diverse kaianlegg, bensisnstasjoner , etc. har fått vegger. vinduer og tavler prydet av AllsangPlakat. Om noen lar seg friste.... gjenstår å se onsdag kveld, under sesongens første Allsang på Grensen.

SOL, SOL, SOL
Været kan dugnadsarbeiderne ikke klage på. De siste dagene har det vært godt arbeidsvær og sola skal også skinne på de sangglade onsdag kveld.
Plakater er opphengt.
72 plakater på tre timer, 6766 skritt på skritt-tellereren.

Det er så mange slags dugnadsoppgaver i forkant av TV-programmet Allsang på Grensen i Halden. Distribusjon av plakater er en av svært mange oppgaver som de frivillige har bidratt med.
Hundrevis av frivillige fra lag og foreninger har de siste dagene stått på i samarbeid med prosjektleder, folk fra Monster og TV2 for at alle detaljer skal være "i boks" før selve opptaket onsdag kveld.

Her på frivillighetssentralens hjemmeside vil vi i løpet av de sju allsangukene presentere ulike dugnadsoppgaver og flere frivillige.

Velkommen tibake!

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.