UNG OG FRIVILLIG

Med på "Folkehelsedagen på kryss og tvers" i Halden 10.juni var Eirik Mellevold, 9.klassing  på Rødsberg u-skole fra høsten.

Det ble en pang-start som frivillig for Eirik Mellevold som dagen før "Folkehelsedagen" kom til frivillighetssentralen og ville melde seg som frivillig. Fra venner i det lokale teatermiljøet hadde han blitt tipset om frivillighetssentralen og mente selv at dette var akkurat noe som ville passe! Etter først det "obligatoriske intervjuet" og avkryssing på skjema ble selvsagt også Eirik invitert med til Fredriksten Festning dagen etter hvor han fikk treffe over 90 andre fra "frivillighetslaget".
RADIOINTERVJUET FØRSTE DAGEN
Som den  yngste ble også Eirik intervjuet denne dagen av NRK-Østfold som var tilstede under arrangementet på festningen.
Han sa blant annet å engasjere seg i lokalmiljøet i sosiale saker, som å hjelpe andre synes han selv var ganske tøft, selv om andre unge kanskje var av en annen mening. Dessuten likte han godt å bli kjent med og snakke med mennesker og han røpet også at han likte godt å synge og kunne tenke seg en plass i frivillighetssentralens Visegruppe 1881, som da kanskje måtte bytte navn.
UTFØRT FLERE OPPDRAG I SOMMER
Eirik Mellevold har bidratt som ledsager for flere etter skoleferien startet og han håper at flere ungdom på hans alder etterhvert blir med på "frivillighetslaget".

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.