GOD KONSERT SØNDAG

Liv Frengstad, cello Ieva Struzaite, klaver

Kjempebra, ble det sagt fra de 25 som overvar konserten med tittelen "klassisk blanding" på Halden Frivilligsentral søndag kveld. Liv Frengstad og Ieva Struzaite strålte, spilte, trollbandt og formidlet et deilig høstprogram som inneholdt  både vestlandsmusikk og  romantikk ......

JURISTER, BARNLIGHET OG BEVEGELIGHET
Passer bra å spille her i den gamle Sorenskrivergården innledet Liv Frengstad med, da hun intorduserte den første komponisten Benedetto Marcello, som var en juristutdannet musikkelsker.
Sammen med historier om Edvard Grieg som hadde en bror som spilte cello og som fikk et spesielt musikkstykke i bursdagsgave og flere andre historier, fikk musikkstykkene små fortellinger som levde godt ved siden av det musikalske, noe som kafè-varianten av et konsertlokale kler godt.

Publikum og arrangører lot til å storkose seg under konserten og lenge etter.. og da applausen var både varm og lang, ble det også et ekstranummer med Schumann, denne søndagskvelden.
Det er bare å håpe på flere søndagskonserter i Violgt 14.
Dette er gøy. Og at innkjøp av flygel var en riktig investering for noen år siden, da det ble gjort mulig takket være en gave, det er mange glad for i dag.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.