DET STRIKKES

Tove strikker til dokkene i åpen barnehage

Tove, er en av flere i "hobbygleden" som er med og strikker dokketøy til dokkene i Maurtua åpen barnehage.
Det er ikke store plagg vi snakker om, men stor variasjon i dokkegarderoben blir det.

VARMT PÅ KALDE DAGER
Det gjelder å kle seg fornuftig i disse dager, når gradestokken kryper ned mot 6-7 kuldegrader, som vi har opplevd i Halden de siste dagene.
Om dokkene også har vært frosne, vet vi jo ikke sikkert. Men nå kan de glede seg til skikkelig varme strikkede vinterplagg.
De som strikker har det i hvert lunt og hyggelig under aktiviteten, når strikkepinnene og kaffekoppene klirrer "i takt".

MANGE FARGER
På "hobbygleden", gruppa som møtes hver onsdag i frivillighetssentralens lokaler utvises det i hvert fall stor kreativitet, i det oppskrifter studeres og fri fantasi tas i bruk når nusselige små plagg trylles fram gjennom tråd og pinner.
Det ser ut til å bli en fargerik vinterkolleksjon for dokkene i Maurtua barnehage.

BLIR NOEN FLERE FRISTET
Er det noen lesere som nå kjenner at det "klør i strikkefingrene", er det bare hyggelig om flere tar kontakt med oss. Det er mange dokker "der ute" som kan trenge et og annet strikkeplagg i løpet av vinteren.

KOORDINATOR FOR BARN OG UNGE
Det var koordinator for barn og unge i kommunen, Kikki Rive, som kontaktet frivillighetssentralen for å høre om noen i "hobbygleden"
kunne tenke seg å hjelpe med å strikke litt dokketøy til de nyinnkjøpte dokkene til den godt besøkte åpne barnehagen.

Som sagt, så gjort. Blant hobbygledens deltakere, er hjertet stort og hjelpsomheten en "hverdagslig øvelse".

DOKKEMØTE
Nå ser strikkegjengen fram til å treffe "modellene", dokkene i barnehagen, for å eventuelt foreta noen små justeringer i snitt, knapper og utrigninger....  Det møtet vil snart finne sted. Vi gleder oss!

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.