ELEVENE FRA FOLKVANG GLEDER SEG

Emilie Westin, Astrid Mork Knutsen og Benjamin Nielsen går alle i 3a på Folkvang skole. Denne klassen og 4b fra Øberg skole skal synge barnesanger med visegruppa 1881 på biblioteket førstkommende mandag.

KAN DU DEN?
På biblioteket mandag formiddag skal 8 og 9-åringene synge sanger som også 80-åringene sang når de gikk på skolen.
På biblioteket, blant gamle skolepulter, møter visegruppa 1881 elevene og tar de med gjennom gamle rim, regler og kjente gamle barnesanger som de fleste av oss har et forhold til.

BOM-KRÆSJ-BANG
I kulturfest-uka vil selvsagt elevene (noen av de 45 som kommer til biblioteket mandag) være med Visegruppa 1881 som skal underholde på Halden sykehjem for beboerne der torsdag 6.april.
Der vil også beboerne inviteres til allsang og til å være med på gamle rim og regler fra dengang livet var mye lek og moro.

LEK, SANG OG MORO
Og lek, sang og moro skal det bli, både på biblioteket og på sykehjemmet. Elever og visesangere gleder seg stort.

WENCHE FOSS
Og Wenche Erichsen lovet elevene på Folkvang å ta med et bilde av Wenche Foss, for som en av elevene påpekte, vi har jo noe til felles, åtte-tallet! Wenche Foss, 88, Wenche Erichsen 48 og Benjamin 8!
Dessuten var vi også enige om at de over 80, de som er over 40 og de på 8 kan synge og at vi faktisk har lært mange av de samme sangene tidlig i livet. Selv om noen av versene kanskje har endret seg litt... kanskje fordi en som har sunget for oss når vi selv satt på fanget, ikke kunne teksten så godt, eller at det passet i situasjonen og dikte om litt....

MANGE HISTORIER
Elevene fra både Øberg og Folkvang hadde mange fine historier og resonnementer og vi gleder oss til "SANGTIMEN" på Biblioteket.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.