KLASSISKE KONSERTER I SOMMER

Aksel Kolstad og Bjarne Magnus Jensen i samspill under den meget populære 17. mai-konserten på Frivillighetssentralen i år.

Aksel Kolstad

Bjarne Magnus Jensen

Ida Bryhn

Christian Ihle Hadland

Dette kan bli sommerens store opplevelse.
Frivillighetssentralen har inngått et samarbeid med Østfold Fylkeskommune, Delta K og Aksel Kolstad, Café de Concert om en konsertserie.
De to første finner sted i sommer – 6. juli og 3. august!

Drivkraften bak Café de Concert er å formidle klassisk musikk til et større publikum. Musikkstilen har ikke lenger, på noen måte, en så stor arena å spille på som eksempelvis pop, rock eller jazz. Ved å gjøre atmosfæren mindre stiv dannes en mer intim konsertform enn den tradisjonelle og høytidelige stilen. Idéen om at klassisk musikk igjen kan bli populærmusikk, det den en gang var, puster stadig i større åndedrag gjennom konseptet Café de Concert.
Klassisk konsert på café - Café de Concert rekrutterer musikere, både studenter og profesjonelle, for å spille klassiske verk til folket. Målet er å stimulere, samt forsterke alles interesse for klassisk musikk. Kvalitetsnivået er høyt, og med en avslappet og god stemning kan man, mellom stykkene, bevege seg, ta en kaffekopp, spise litt eller prate med sidemannen.
Café de Concert er en arena for all skapende kunst. Ved siden av kunst- og samtids-musikken gjøres det ofte kunst-utstillinger og ballet/moderne dans i regi av konseptet.

6. JULI  KL. 14.00
Åpningskonsert, utendørs i bakgården, med et kammerorkester som består av de beste av de beste studentene fra Norges musikkhgskole og Barrat Due Musikkinstitutt
Konsertmester: Bjarne Magnus Jensen

- Edvard Grieg: Holbergsuiten

- Maurice Ravel: Sonate for fiolin og cello

- Edward Elgar: Serenade for strykeorkester

Konferansier og kunstnerisk leder Aksel Kolstad

Det var Aksel Kolstad OG Bjarne Magnus Jensensom var hos oss 17.mai. Braksuksess!!


3. AUGUST KL. 18.00
Konsert med Ida Bryhn, bratsj og Christian Ihle Hadland, klaver spiller blant annet

- F. Schubert, sonate i a- moll -"arpeggione"
- Hindemith sonate "1939"
- Henri Vieuxtemps, capriccio i c-moll, for solo bratsj

Bratsjisten Ida Bryhn er født i Oslo i 1981. Da Ida var seks år gammel, begynte hun å spille fiolin fordi søsteren hennes fant en i en container. Nå venter diplomstudier hos Lars Anders Tomter på Norges Musikkhøgskole.

Christian Ihle Hadland, klaver, fikk sin orkesterdebut med Kringkastingsorkesteret som 15-åring. Han har senere også vært solist med Oslo Filharmoniske Orkester.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.