NESTE MØTE UTSATT TIL MANDAG 5.11

Internasjonal kvinnegruppe avlyser oktober-møtet og samles neste gang, etter ramadan, mandag 5.november. Det er behov for at flere melder seg for å planlegge  kvelden. Det er tidligere bestemt at gruppa skal fokusere på kultur fra Somalia på samlingen. Det er derfor viktig at alle som kan bidra med noe herfra kan ta kontakt med kvinnegruppa gjennom frivillighetssentralen..

HAR du lyst til å bli kjent med kvinner som er interessert i å "byggge broer" over kulturelle og nasjonale ulikheter, for mer vennskap og større kunnskap, er du hjertelig velkommen til dette nettverket.

Det er viktig at nettverket  er åpent og inkluderende.

Haldens internasjonale kvinnegruppe ble etablert i år og har ikke medlemmer, men kun deltakere som bidrar i et fellesskap for å fremme kontakt mellom etnisk norske og ikke etnisk norske kvinner, bosatt i Halden.
Det er en tilsvarende gruppe på Østsiden i Fredrikstad, som kaller seg en "flerkulturell" kvinnegruppe. Vi har flere ganger vært sammen med dene gruppen, og på vårt siste møte, i begynnelsen av september kom det også fem besøkende, til vårt møte som belyste musikk og dans fra Kosovo og Albania. Et foredrag som omhandlet situasjonen i Kosovo under de siste tiårene sto også på dagsorden. I tillegg til god tradisjonell mat, var det sosialt samvær og småprat rundt bordene.

VI HÅPER nå at enda flere vil finne veien til Violgata 14 mandag 8.november, hvor vi også denne kvelden får høre og lære mye om kulturen i et land som er langt fra den etnisk norske.

I tillegg til at vi håper på mange besøkende håper vi også at noen skal lese dette og tenke at ; JEG melder meg "på flekken " og bidrar aktivt for å få arrangemenet i havn. Med å dele ut brosjyrer, praktiske forberedeldser, osv.....
Vi trenger det du kan.!  Det er det som er så fint , alle kan bidra.med noe.
Nå har en av våre frivillige ildsjeler , Margrethe, begynt i ny spennende stillig i UDI i Oslo.  Det er også derfor, at vi håper det kommer nye interesserte frivillige som vil gjøre en innsats for den internasjonale kvinnegruppa i Halden. Velkommen skal dere være.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.