OPERA OG SYDUGNAD

Fra venstre, Arna, Tordis, Greta, malin med Adriana, Lita, Hilde og Anne-Britt.

Hilde sjekker om sømmen holder.

Malin, lederen for systua er snart "i mål".

Spennende, flotte kostymer

Det nærmer seg forestilling. Utendørs opera, Turandot, på festningen med premiere 11.juni og denne syglade gjengen gleder seg ekstra. Nå henger kostymene så godt som ferdige. Hver onsdag siden nyttår har frivillige bidratt med nål og tråd i den lille, men trivelige systua i Kommandantboligen. Her er fra venstre, Arna, Tordis, Greta, Malin (leder) med Adriana, Lita, Hilde og Anne-Britt, som denne dagen, 20.mai, har kledd seg i Turandot T-skjorter og er på befaring på Operascenen, som nå begynner å ta form.

DEN SISTE
Det skulle vært den siste dugnadsdagen, men akk, her ble de beordret ut og opp på trapp og scene for fotografering, ferske boller fra bakeren ble servert og jammen kom ikke daglig leder ved frivilligsentralen svinsende med hurrarop og ballonger... I det hele tatt, så mye styr, og jammen ikke rart at ikke dugnadsgjengen kom helt i mål med kalosjer og rettinger her og der.
Dermed blir det noen ekstra dugnadstimer også i neste uke.

Det er fortsatt noen dager til de første prøvene på scenen. Da får vi håpe at kalosjene, kjolene og jakkene sitter som de skal.
Hvis ikke, vet denne "fotografen", hvor det finnes mengder av sikkerhetsnåler og knappenåler og slikt. Det vet nok Magne Rannestad også!! (for å si det sånn..)

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.