BLE KJENT

Fatmire og Anne-Lise har blitt kjent gjennom språkpraksis-gruppa på Frivillighetssentralen det siste året. Her er de begge med og gjør frivillig innsats på sommerfesten for beboerne i Hagegata omsorgsboliger.

CAFÈ TRIVSEL
Kafeen i Hagegata er omdøpt til Cafè Trivsel og det var i dette lokalet sommerfesten ble arrangert St Hans-dagen.
Aktivitørene finner stadig på arrangement og aktiviteter som samler beboerne.
For et utvidet nettverk inviteres også ofte frivillige fra Frivillighetssentralen med, som et suppliment til offentliges tilbud og som et sosialt, utvidet nettverk for beboere.

Noen flere hjelpende hender kan komme godt med og mange frivillige er blitt godt kjent "på huset", med beboere og aktivitørtjenesten.

INVITERT MED
Fatmire er en av flere som idag går på norsk-kurs gjennom voksenopplæringen og er med i språkpraksis-gruppe på Frivillighetssentralen. Hun ønsker å bli bedre kjent i sin nye hjemby, få anledning til å møte og være sammen med andre for å stadig bli tryggere og sikrere på å snakke og forstå norsk.

Anne-Lise inviterte Fatmire til å være med som frivillig under denne sommerfesten, for at hun fikk treffe flere og få anledning til å snakke norsk og dessuten bli bedre kjent med andre oppgaver som frivillige er med på.

GRØT OG TREKKSPILL
Det så ut til at disse to hadde det riktig så hyggelig da undertegnede stakk innom. Det var sang og trekkspill-musikk, rømmegrøten var servert og mange blide ansikter å se.

FANT VEIEN
På tross av "litt" kommunikasjonssvikt og daglig leder (Wenche) som kom for sent til avtalen hadde Fatmire veldig greit klart å finne fram til Cafè Trivsel på egenhånd.


<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.