FREDRIKSHALD TEATER 15. SEPT

Silje Kathinka Erichsen og Emili Morgansdatter Erichsen "Folk er rare"

Visegruppa 1881

Liv Renate Elnes

Anh Dang med vietnamesisk vuggesang

Mixdur, elegante og proffe

Silje Kathinka Erichsen med "Romance"

Frivillighetssentralen inviterte til viser og kulturkveld i teateret lørdag kveld. Ved siden av populære Mixdur (bildet) som åpnet og blant annet sang Bellman-viser, fremførte Ingmari Dalin og Mattias Bâckmann flere tekster av Dan Andersson.GITAR OG FIOLIN
Ingmari Dalin og Mattias Bâckmann, begge fra Falun, nå bosatt på Orust og Gøteborg, fikk stor og varm applaus etter tyve minutter med sanger og fortellinger om Dan Andersson.
Gitaren og fiolinen var et godt tonefølge til vakre viser og tekster.

FLOTT STEMME OG FLOTT JENTE
Stående applaus fikk Dina Cecilie Nordsjø, etter at hun serverte flere nydelige viser og fikk vist sin kapasitet  og utstråling med en stemme som var i godform. Dine Cecilie, som fyllte 22 dagen etter (16.9.) sang også med Visegruppa 1881 og sammen med leo, under visekonserten.

50 ÅR
Daglig leder på Frivillighetssentralen, Wenche, hadde lagt sin egen 50 års feiring til teateret og var medarrangør av visekvelden.
Dermed var det duket for diverse hyggelige  musikalske bursdagsoverraskelser.
Wenches datter, Silje kathinka spilte et klassisk stykke på piano og hadde dessuten invitert med sin venninne, Liv Renate Elnes, som sang Prøysens Trassevisa hennes Tora.
De to venninnene har begge gått musikklinja ved Risum videregående skole.
Wenches barnebarn, Emili, 5 og et halvt!, overrasket også mormor, med å synge "Folk er rare" av May Britt Andersen, noe publikum satte ekstra stor pris på.

LEO
leo Leonhardsen var kveldens konferansier og med sin gitar og medbassist avsluttet han den hyggelige visekvelden med "visemannens avdeling", det vil si, viser fremført med "kvalitetsstempel", varme og
humor.
Nå venter vi bare på flere visekvelder. Viseklubb i Halden, ser vi snart fram til....

MANGE SMIL
50-åringen fikk en uforglemmelig aften og etter mange positive tilbakemeldinger og brede smil falt visekvelden i smak hos mange flere i de forskjelligste årganger. yngste publikummer var under 3.mnd og de eldste var 80+.


<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.