DUGNAD - FØR

Her er bakgården, før dugnaden.

Nok å rydde opp i, men følg med. Snart kommer nye bilder.

Våren er her og i dag,tirsdag 13.april, var det to frivillige som allerede i 9-tiden startet arbeidet med å rake, feie og få vekk alskens "skitt og lort" som har samlet seg i bakgården i løpet av vinteren. Et par timer jobbing før en kaffepause og deretter to nye dugnadsfrivillige som i dag sørger for bortkjøringen av avfallet. og allerede i morgen kan vi glede oss til resultatet og igjen en trivelig bakgård å være i.

MØTEPLASS
Frivilligsentralen i Violgt 14 er en trivelig møteplass for mennesker i alle aldre og heldige er huset og denne bakgården. Det er nemlig mange som liker å være med og vedlikeholde og forskjønne både ute og inne, noe som har stor betydning for det gode sosiale miljøet blant alle som ferdes på frivillighuset, til møter og aktiviteter.

RENE BORD
I morgen, onsdag, kommer et nytt frivillig-lag som skal sørge for skuring av bord og vask av gjerder.

I løpet av dagen, vil det også bli avtalt med huseier, Halden kommune, hva som skjer videre med den falleferdige porten ut mot parkeringsplassen. Det kan nok bli noen timer dugnad til og malingen har vi.

Så om noen har fått merke ekstra arbeidslyst i løpet av de siste soldagene, er det bare å henvende seg til frivilligsentralen. Her har vi arbeidshansker til flere.
Velkommen skal dere være.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.