TV-OVERFØRT KONSERT

Så fornøyd var Inger Olsen.

God stemning rundt bordene.

Gode bilder og god lyd!

Reidun Vik går rundt med kakefat til et fornøyd punblikum.

Utvalgsleder for helse- og sosial Gerd Berit Odberg (t.v.) og Randi Mo fra Frivillighetssentralen, var enige om at dette var en fin opplevelse.

Det Norske Blåseensemble og Monsternett sørget for prima konsert til Halden sykehjem i går kveld. Personalet ved Halden sykehjem og Frivillighetssentralen sørget for prima servering i form av forskjellig drikke i små glass, kaffe og kaker. Enhetsleder Inger Olsen (bildet) var strålende fornøyd.

ALDRI VÆRT MED PÅ FØR
Dette har jeg aldri vært med på før, summet det rundt bordene, da Det Norske Blåseensemble og ikke minst Mattias Lundquist underholdt publikummet på Halden sykehjem under den flotte konserten torsdag kveld. "Tenk, at vi fikk oppleve dette - helt flott", mente to av damene som roste disse HERRRRlige muskerne og denne hyggelige svensken,  (Mattias) som snakket så godt og direkte til oss her på sykehjemmet.

PÅRØRERENDE
Det var cirka 40 som overvar konserten på Halden sykehjem. Konserten ble forøvrig holdt i Studentsamfundet samme kveld, med like mange tilhørere der.
Beboere fra de tre avdelingene på sykehjemmet var invitert, sammen med pårørende.
I tillegg var også frivillige som bisto personalet med borddekking og servering.
Fra Frivillighetssentralen var det Randi Mo, Reidun Vik, Andrøy Solvang og Holger Samuelsson som inngikk i "arbeidsgjengen".
Anne-Lise Malmbekk, Marit Haugset, Claus Jonassen, Gunhild Haugerud og Reidun Vik var kakebakerne.

MONSTERNETT
Monsternett er leverandør av bl. a. bredbåndstjenester og var ansvarlig for overføringen av TV-sendingen fra Samfundet til Sykehjemmet. Monsternett ANS ble etablert i 2003 og holder til i Halden.
De har også levert Frivillighetssentralens nettside og er en god samarbeidspartner for oss.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.