STRIKKEKAFÉ 2.SEPTEMBER

Fereshteh Golparvar, til høyre og Rosalie Aasmundsen inviterer til Strikkekafè i høst.

Nå er det en realitet. Flere har snakket lenge om at det skulle være så hyggelig å lage en Strikkekafè på Frivilligsentralen på kveldstid.  Annenhver torsdag med start 2.september inviterer den Internasjonale kvinnegruppen til strikkekafè fra kl 18-21.

GARN OG PINNER
Det blir en egen "garn og pinne-meny" på kafeen og Rosalie og Fereshteh tar ansvar for at  noe står framme på kjøkkenet de første kveldene.
De tar gjerne i mot henvendelser i løpet av kafeen, som kan bidra med litt kjøkkenhjelp og ikke minst, opprydding etterpå.

Torsdag 2.september på kveldstid, håper Rosalie og Fereshteh at mange tar med garn og pinner og kommer for sosialt samvær og gjensidig inspirasjon i et godt miljø og trivelige lokaler i Violgt 14.

LÆRER GJERNE BORT
Det er ikke nødvendig å være veldig flink til å strikke for å komme på Strikkekafè.. Den erfarne strikkeentusiasten Rosalie, til høyre, hadde her et lynkurs for Fereshteh og det er slett ikke hokus pokus å få til å strikke. Om du har lyst og trives med andre mennesker og kanskje kan tenke deg og bli kjent med flere, så er du hjertelig velkommen.

Det blir skikkelig gøy dette, sier Rosalie og Fereshteh og sistnevnte gleder seg til snart å felle av og Rosalie regner med å utveksle mange nye gode strikkeoppskrifter.

Høsten er en fin strikketid. Sett av datoene 2.september, 16.september, 30.september, 14.oktober, 28.oktober, 11.november, 25.november.


<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.