SENIORSURF

Ivrige kursdeltakere; foran instruktør Bjørn, Nina, Mogens, Marte M, nesten skjult; Rosalie, Izolda, Karin, sittende; Reidun

Mogens og Reidun sender e-post og får svar!

Rosalie og Izolda logger inn.

Hvordan lese nyheter, på nettet, chatte med barnebarna og holde kontakt med familien på den andre siden av jordkloden...... var bare noe av det seniorene var interessert i på det første seniorsurfarrangementet på Halden frivilligsentral 15. og 16. oktober.

SLITEN
I to dager, med tre timer kurstid hver dag fikk sju seniorer hjelp av tre frivillige instruktører på Frivilligsentralen i forbindelse med den nasjonale seniorsurfdagen.
Dette var eventyrlig, spennende, litt skummelt  lærerrikt og veldig artig, mente elevene og kurslederne oppsummerte slik; gørbra, morsomt, lærerrikt og begge gruppene så fram til flere kursdager senere.

For dette var bare en start, var alle enige om. Noe så flott og hyggelig måtte gjentas og takket være Datatjenesten og/eller Mobildata i Halden, vil det være mulig å låne maskiner flere ganger.  Det var nemlig utlån av maskiner fra Datatjenesten som gjorde det mulig for Halden frivilligsentral å tilby et seks timers kurs for seniorer på denne måten.

FORSIKTIG START
Det ble tatt kontakt med noen aktuelle interesserte denne gangen for å få litt erfaring med å arrangere et slikt kurs.
Frivilligsentralen var heldige med de frivillige instruktørene som viste seg å ha gode pedagogiske evner og var ekstra flinke til å samarbeide og alle bidro til at den enkelte fikk hjelp ut fra egne forutsetninger og behov.

Altså, en veldig bra start, som garantert vil føre til videre oppfølging.
Aktuelle og interesserte samarbeidspartnere kan gjerne ta kontakt med Frivilligsentralen for et samarbeid om flere arrangement og kurs.

Takk til Datatjenesten i Halden, alltid smilende og hjelpsomme. Takk til Rosalie, Bjørn og Marte M. og takk til alle positive deltakere.
Moro var det!

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.