SV PÅ BESØK

SV's stortingsrepresentanter May Hansen (i midten) og Inga Marte Thorkildsen (til h.) snakker med Alfhild Jensen på Frivillighetssentralen i Halden.

Det er valgkampinnspurt og SV hadde bedt om å få komme på besøk til Frivillighetssentralen i Halden onsdag. Det var en stor delegasjon med gruppeleder i Halden kommunestyre Mons Hvattum i spissen. Foruten flere representanter fra det lokale partiet og fylkespartiet, var altså stortingsrepresentantene May Hansen  og Inga Marte Thorkildsen tilstede. De snakket ivrig med de som var der og lyttet interessert til det som ble sagt og syntes det var inspirerende å få oppleve et sted der det formelig sydet av aktiviteter også denne dagen.

Frivillighetssentralen i Halden kunne stolt vise frem mange av sine aktiviteter for nok en politiker-delegasjon. Onsdag 24. august var Krf her med statsminster Kjell Magne Bondevik i spissen.

Daglig leder Wenche Erichsen er glad for den interesse politikerne viser for virksomheten og understreker at det er bred politisk enighet bak den kommunale støtten til Frivillighetssentralen i Halden.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.