KOM INNOM PARKEN LØRDAG 11. AUGUST!

Ingmari Dalin

Dina Cecilie Nordsjø

Anne Marie Iversen

I Busterudparken kan du tøye frivillighetsmuskelen fra kl. 12.00 på lørdag.
Frivillighetssentralen åpner dørene for høstsesongen og markerer dette med musikk, dans og aktiviteter i parken.
Mrk. Ny tid! linedance kl. 12.00, Dina Cecilie 12.30 og Ingmari kl.13.00

BLAND BÄCKAR; DALAR OCH BERG
Ingmari Dalin, sang og gitar, fra Sverige, opptrer for første gang i Halden, med sanger fra sin siste CD, der hun synger tekster av Dan Andersson.
Ingmari har med seg Mattias Bäckman på fiolin.

MER SANG
Dina Cecilie Nordsjø skal også medvirke i musikkpaviljongen i parken på lørdag. Hun har med seg Thomas Andersen på piano.

DANS FØRST
Før vi slipper sangerne til skal alle få muligheten til å bruke bena og riste løs. Anne-Marie Iversen, fra Østfold Mosjons- og bedriftsidrettskrets og Kari Engh, fra Frivillighetssentralen, inviterer til linedance.

VAFLER OG VÅRRULLER
I god dugnadsånd, har selvsagt mange frivillige vært tidlig oppe og forberedt parkdagen. Vi kan derfor by på både kaffe, vafler og salg av vårruller.

BOCCIA
Litt aktiviteter med boccia og andre spill vil det bli anledning til å være med på, og selvsagt hyggelige møter med venner og kjente.

FRIVILLIG - JEG? TENKER DU KANSKJE?
Kanskje du har tenkt å registrere deg som frivillig, lyst til å være med i en lokal frivillig organisasjon? Vel, da kan du snakke med en av de mange frivillige som er tilstede i parken på lørdag. Ved siden av Frivilllighetssentralen er det svært mange lag og foreninger i Halden og et stort bredt spekter av frivillighet å engasjere seg i.

BYGDESENTRALEN I AREMARK
har en ny ansatt daglig leder og hun vil også være tilstede i parken  i Halden på lørdag.

Velkommen til parkdagen og velkommen til en ny høstsesong på Frivillighetssentralen.
Vi håper, som i fjor, at alle som skal opptre i parken, blir kjørt fra torget kl.11.30. Takk til Street & Cruisin` Club Halden.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.