1881-KONSERTER

Olav Evensen

Karin Lykke-Seest sørger for at alle følger med.

Gøy på landet......

Ernst Rolf, eller 1881`s Erling Gûnther.

Olav Evensen, bildet, og de andre ti, som utgjør visegruppa 1881 var h er på oppdrag for Kreftforeningen i Østfold som hadde samling på festningskroa i Halden. De sangglade fra 1881 er ambassadører av GODT HUMØR og har blitt svært populære som underholdere på ulike tilstelninger og sammenkomster. De siste oppdragene, foruten Kreftforeningens kveldsarrangement, har vært under Eldres Dag og for Demensforeningen som arrangerte hyggekveld for pasienter og pårørende.

ØVER AV OG TIL
Visegruppa 1881 skal ha neste øving på Frivilligsentralen mandag 13.oktober. De har også planlagt en øving til i høst, mandagen etter, mandag 20.oktober. Det blir nok ikke den siste..... for øvelsene i seg selv er sosiale og en hyggelig stund for de elleve deltakerne, som ikke lenger er i alderen 18-81 år, som jo var foranledningen til navnet 1881, da de startet i 2004. Men 81-åringen fra dengang er med. Det er nemlig Olav Evensen, som fortsatt er eldstemann i den humørfyllte gjengen.

TRAVEL HØST
Visegruppa 1881 har lagt opp til en travel høst, med mye å gjøre.

Allerede torsdag 16.oktober skal de underholde for en stor gruppe pensjonister som er samlet på Quality hotell i Sarpsborg.
1881`s faste pianist, Karin Lykke-Seest har ødelagt en arm og kan for tiden ikke spille. Gruppa stiller derfor uten pianist i Sarpsborg, men med Tor Hveding på trekkspill.

Lørdag 25.oktober skal gruppa spille i et 70 års lag. Da er reservepianist Silje Kathinka Erichsen med i Haldens klubb og Silje er også med når Visegruppa 1881 den 30 oktober på kvelden, skal underholde på Bakke opptreningssenter.
10.november er det et seminar for helsepersonell og frivillige på Salen og Visegruppa 1881 skal sprøyte inn noen musikalske humørpiller umiddelbart etter lunsj.
Allerede dagen etter, 11.november er det Tune Senter og Norsk Pensjonistforbund som får gleden av humørsprederne 1881.
1.desember er de igjen klare til adventsreportoaret, hos fagforbundets pensjonistgruppe i Halden og onsdag 3.desember, tar de seg en tur til Frikirken, på deres formiddagsarrangement.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.