MATLAGING 10. FEBRUAR

Rosalie er klar for nye matlagingskvelder.

Interanasjonal Kvinnegruppe inviterer til nye torsdagskvelder med matlaging som aktivitet. Fire torsdager, annenhver uke, fra kl 18-20 møtes interesserte til denne populære aktiviteten på Rødsberg Ungdomsskole, på kjøkkenet. Forrige torsdag startet også strikkekafeen opp igjen, i Frivilligsentralens lokaler.

KUN KVINNER!
Det er kun kvinner som kan være med på disse fire kveldene, hvor den første blir en suppedag. Georgisk vintersuppe står på menyen. Det blir et opphold fram til 10.mars på grunn av skolens vinterferie og denne kvelden i mars skal det lages kylling/svinekjøtt i sursøt saus.

EGET KURS FOR MENN ETTER PÅSKE
Det har vært visse forespørsler fra menn med hensyn til matlagingskurs for dem. Dette vil Internasjonal Kvinnegruppe gjerne gjøre noe med og inviterer menn til intensive kurskvelder, fire ganger etter påske.
Starten, 28.april vil være fra kl 17.00 og etter forberedelser, koking og koking, vil det være god tid til å nyte måltidet, før oppvask og rydding og slutt klokka 21.
Menn som tør og vil være med ,kan melde seg allerede nå til Frivilligsentralen.
Kvinnegruppen håper på minimum åtte deltakere, som igjen fordeles på to grupper og ønsker menn i alle aldre velkommen. Om de bor alene, eller har partner, så er de like velkomne!
Kontaktpersoner for matlagingsaktiviteten er Rosalie Aasmundsen og Fereshteh Golparvar fra Internasjonal Kvinnegruppe.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.