ROMSÅS

Ytre/Østfold-gruppa på tur; Fredrikstad,Sarpsborg, Moss, Rygge, Rakkestad, Hvaler og Halden.

Marit Frydenlund er vår nye daglige leder i nettverksgruppa, fra nyetablerte Rygge frivilligsentral

Her er glade jenter og venninner som alle bor på Romsås og som vi traff på senteret..

På toppen av Oslo, på toppen av Groruddalen, ligger Romsås Frivilligsentral og hit reiste alle de daglige lederne ved Frivilligsentralene i Østfold på dagsbesøk 9.februar. Et kjøpesenter som ikke lenger har verken kjøpelystne eller forretningsdrivere, har nå blitt en arena for frivilligheten i bydelen som "boltrer seg" på mye plass med nye og spennende møteplass-konsepter.

LÅNE SKI
Blant annet har frivilligsentralen lenge vært en utlånssentral for diverse vinterutstyr og dette skal de satse videre på, med en god støtte fra Gjensidigestiftelsen.
Frivilligskolen, karneval på senteret og besøk av kronprinsesse Mette-Marit under markeringen av aidsdageen blir godt lagt merke til. Lenge har daglig leder, Hege og hennes medarbeidere jobbet aktivt i en del av Groruddalssatsingen for å gjøre Romsås til et sted der folk trives med mye fokus på frivillige organisasjoners og frivillighetens muligheter til å fange opp den enkelte beboer og tiby arenaer for samhandling i lokalsamfunnet.

Flere konkrete prosjekter ble presentert, med de helt vellykkede til andre som det ikke hadde gått like greit med. "Østfold-benken" var samstemte i at denne typen utflukter er viktig påfyll og kan spore til større samarbeid lokalt og regionalt.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.