SNEKKER I JULEGAVE

Frivillighetssentralen fikk en hyggelig telefon fra firma Rune Harboe som ville gi oss snekkertjenester for en dag. Idag kom Thomas Sæthre og i løpet av dagen hadde vi fått en  ny dør på plass, der ingen skulle tru at noko dør fekk plass...!

BRA FOR OSS
Etterhvert som flere aktiviteter og møter finner sted i lokalene til frivillighetssentralen har behovet for en dør til kjøkkenet blitt mer aktuelt og derfor kom julehenvendelsen med gaven fra Rune Harboe og snekkerne akkurat til rett tid.

REVET STOR DISK
Vi hadde samme dagen som telefonen kom, akkurat gjort oss ferdig med nok en dugnad. Tre frivillige hadde stått på i flere timer og revet ned den store "salgsdisken" som tok mye av gulvplassen og som var fra ungdomsklubbtiden, satt opp på 80-tallet.

FIKK NYE HYLLER
Av materialene fra den nedrevne disken ble det "tryllet" fram hyller i kjøkkenskap (som vi lenge hadde savnet) takket være den kreative dugnadsgjengen.

MANGE MULIGHETER
Med en dør til kjøkkenet vil mulighetene være mange for flere aktiviteter samtidig i huset.
Dette vil også gangne "vår leieboer" i 2.et, TS-kontaktforening, som i disse dager er i ferd med å flytte inn. Foreningen bruker inngangen fra Violgt og trappen opp via kjøkkengangen.

VARMERE
Det vil, ikke minst, også bety at det blir lettere å holde det varmt i aktivitets-rommene, stuene.
Det vil mange deltakere på de ulike gruppene selvsagt sette stor pris på, da dette har vært en stor utfordring for oss tidligere.

KJØKKENGRUPPA
Det betyr også at språkgruppa, som har hatt stor glede av aktivitetene på kjøkkenet, kan fortsette med dette uten at det kolliderer med andre grupper på huset samtidig.

TAKK,TAKK
Så takk for den fine gaven.Takk til firmaet Rune Harboe, som valgte å gi oss denne spesielle gaven. Den varmet og vil fortsette å varme, lenge...

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.