FREDAGSTUR-AVSLUTNING

Karl Edvard Syvertsen forteller om Halden på 50-tallet

Etter mange turer med medbrakt matpakke smakte det godt med kake.

Svein Eliassen, "primus motor" for fredagsturene og lysbildevisningen.

Fredag 2.november var det lysbilder og kake på frivillighetssentralen som en sesongavslutning for de populære fredagsturene som i høst har vært arrangert i samarbeid med ildsjeler og turentusiaster fre mange miljøer. På bildet sees Karl Edvard Syvertsen som hadde mye å fortelle om bildene som ble vist av Halden på 50 og 60-tallet.

NYE TURER I 2008
Åtte nye turer er allerede planlagtm etter nytt år. Sesongstart fredag 29.februar. Første dagen viser vi bilder fra høstens turer.
Deretter blir det igjen turer i nærområdet og på enkelte dager skal vi både mot Rakkestad-grensen, til Ulveholtet og over grensen, til Sverige, og kyststien.

KJENTFOLK
Vi kommer igjen til å ha med oss kjentfolk på alle turene og forbereder turene slik at alle skal ha mulighet til å være med. For samværet, for nysjerrigheten, for mosjonen, trivselen og ny kunnskap om lokal historie.

"ØSTFOLDHELSA"
Frivillighetssentralen har skrevet avtale med "Østfoldhelsa" om å bidra med helsefremmende aktiviteter, og fredagsturene er et av flere tiltak, der det legges vekt på aktiviteter som er direkte helsefemmende.

FØLG MED
Det er bare å følge med på denne siden eller se etter annonse i avisene når vi nærmer oss dato for oppstart igjen.

BILDER FØRST
Vi inviterer til bildevisning av høstens turer på den første fredagstursamlingen i 08 - som blir på selveste fredag 29.februar!

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.