BILDER FRA PINSEJAZZ

Helge Holst

Flott dansegulv i bakgården

Bakgårdsjazz med Never too Late

Bakgården sett fra taket

Tor Hveding var den heldige vinner av dette bildet, signert Finn Eng

Sola skinte, musikerne spilte og tilhørerne strålte, i bakgården 1.pinsedag, da Never too Late inviterte til bakgårdsjazz på Frivilligsentralen, siste dagen i mai.  Helge Holst var gjestemusiker fra Fredrikstad blues og jazzklubb.

KOM OG DANS
I tillegg til mange som sang med og koste seg i sola, fikk også flere kontakt med dansefoten.
Jazz i bakgården på Frivilligsentralen ble arrangert for andre året og det er bandet Never too Late som står som arrangør i samarbeid med ildsjeler ved sentralen.
Det er derfor ikke få timer som går med til diverse forberedelser og praktiske oppgaver, som må til, for at et arrangement som dette, skal bli vellykket.
Disse oppgavene innebærer å lage MYE vaffelrøre, innkjøp, "tigge" og skaffe gevinster for loddsalg, mye å gjøre på kjøkkenet før og under arrangementet, oppsett av diverse partytelt, bæring av stoler og vask, vask, vask.... salg av vafler og kaffe, opprydding.................... Og selvsagt mange øvingstimer for bandet, som nok en gang imponerte og inspirerte. Neste år blir det tredje året med pinsejazz, håper alle de nær 70 tilhørerne som var med i år.
Godt at det finns mange ja-mennesker og frivillige som har lyst og tid.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.