MØTE MED ORGANISASJONENE

Lillian Andersen fra styret i frivillighetssentralen var med på møtet med de samarbeidende organisasjonene tirsdag kveld.

BLE KJENT
De 22 som var tilstede fra tilsammen 9 ulike organisasjoner ble ønsket velkommen av styreleder Per Martin Karlsen (fra Kiwanis. Deretter ble det en omvisning på huset med daglig leder. Både 2.et og kjeller ble besøkt, samt "vårt ille-luktende lille rom " i 1.et.

FINE LOKALER
Bortsett fra "det lille rommet" var alle imponert over tilstanden forøvrige i våre hyggelige lokaler.  - her var det stor positiv forandring fra jeg var her første gang, uttalte Grethe Haagensen fra Halden sanitetsforening og la til at hun dengangen hadde syntes synd på frivillighetssentralensom måtte flytte inn i såpass nedslitte lokaler lokaler.
Mye har skjedd siden mars 2004, da vi kom hit og begeistringen var stor hos alle fremmøtte over oppussingen og det hjemmekoselige miljøet.. og ikke minst over mangfoldet av aktiviteter og frivillig innsats.

FLERE INNSPILL
Styret ønsket innspill til årsmøtet som avholdes 9.mars og informerte om den planlagte festaftenen i teateret 1.mars i anledning frivillighetssentralens 10 års jubileum.
De atten samarbeidende organisasjonene får fire adgangskort hver til denne kvelden.

RETNINGSLINJER
Det er nye gjeldende retningslinjer for drift av friviliighetssentraler, fra sep.05, og disse ble gjennomgått på møtet.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.