ALLSANG OG DUGNAD

Her kommer salgsbilen med kaldt drikke til køståere

YESS! Marius Rekstad innvier stårampen på Lynetten.

Oskar, Milad og Jonathan var med og sang Gøy på Landet.

Katrine Moholt får lett med seg barna på ablegøyer.

Gøy på landet synger fra v.: Marie Itland, Mathias Rød, Eva Lind Norén, Emili Morgansdatter Erichsen, Makayla Forfang, Milad Golparvar, Oskar Rølling, Jonathan Forberg, Kine L. Pettersen. Bak f.v.: Mette Forfang og Silje Kathinka Erichsen

- Alle "mann" til golfbilene, heter det hver onsdag ettermiddag og hengerne blir fyllt opp av vann, brus, capser og dugnadsmannskap. Det er de lange køene av publikum som venter på å komme inn til allsangen som er målet for golfbilfremstøtet. Det er populært å få kjøpt kaldt drikke når du står i mange timer i kø.

SKAL DET VÆRE NOE MENS DU STÅR I KØ?
Kaldt drikke har vært slageren blant publikum i kø. Det har nå vært tre uker med fint vær og sol hver onsdag. Men skulle været forandre seg har selgerne på golfbilene også med seg regncaper og allsangcapser.

DUGNADSMANNSKAPET
Det er klargjøring av plasser og parkering og billettører, arenavakter og mye mye mer som dugnadsmannskapet er ansvarlig for hver uke under Allsang på Grensen.
Dette er derfor en serie med bilder som viser de frivilliges innsats for Allsang på Grensen. De hundrevis av frivillige fra idrettslag, korps og frivillighetssentral gjør en formidabel innsats i alle sommerukene Allsang på Grensen gjester byen.

NOEN SNEKRER OG FIKSER
Oppgavene er så mangfoldige og noen er tunge, som å bære bruskasser og løfte tunge gjenstander. I den siste uken har også noen dugnadssnekkere vært i sving med å bygge høyere stårampe på Lynetten. Andre får lettere oppgaver, som å prøvestå den nye ståplassen!
Og den oppgaven klarte Magnus Rekstad med glans! bare sjekk foto!!

SKAFFET NOTESTATIV I EN FEI
Og hva når det behøves et notestativ på scenen.?!
Bare en telefon og noen minutter unna fantes Christer Elnes og vips! , var notestavtivet på plass! Takk til han!

BARNA STILLER OPP
Også i den tredje allsanguka var det et ønske om lokale barn som skulle være med på allsang. For tredje gang har programmet med en barnesang som allsang og denne uken var det ni barn i alderen 5-9 år som på forhånd øvde med førskolelærer Silje Kathinka på piano. Denne gangen var det Gøy på landet som skulle synges og barna skulle i utgangspunktet kle seg ut, guttene med snekkerbukse og jentene  i kjole og skaut.
Mathias Rød, hadde funnnet noe enda bedre. Han stilte nemlig opp i grønn kjeledress fra Felleskjøpet. Selvsagt med glidelåsen trukket helt opp!

Det er tredje gangen Mathias er med og synger. Han har fått synge Kaptein Sabeltann, Grevling i taket og nå denne uken, Gøy på Landet.

- Det har vært skikkelig morsomt, sier Mathias, som synes det var ekstra morsomt og løpe rundt mellom benkeradene sammen med Katrine Moholt, i sin nye fine grønne kjeledress.

Det er store muligheter for at, som han selv sier, "Bekkenstengutten" blir med flere ganger, hvis Monster og TV2 skal ha med syngende barn flere ganger.

De dugnadssyngende Gøy på landet- barna denne uken er "hentet" fra ulike miljøer. De går på forskjellige barnehager og skoler og alle syntes det var kult å få være tilstede på allsangen, sammen med cirka 12.000 andre.
- Litt fint å være med på dette når alle kompisene mine er på ferie, sa en. Og hvis han ble spurt om å være med flere ganger, så skulle han tenkte på det... Det kunne jo hende at kompisene da hadde kommet hjem fra ferie og da kunne det være at de heller skulle bade.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.