DAGLIG LEDER HAR FERIE

Det er bare å glede seg. Grønt og vakkert i Frivilligsentralens bakgård. Og for en duft!

Bjørg har plantet i "røret". Nydelig.

Vi er stolte av staudebedet. Her er?

Utetaket har kommet på plass til pinsejazzen.

Det kommer en tid for alt. Og nå er ferien snart en realitet. Det er bare noe som skal skrives og fikses og ordnes i løpet av pinsehelgen og "styres med" til tirsdag, men fra og med onsdag 26.mai og til mandag 21.juni er det lite pålogging og mest avkobling som gjelder.

NYE OPPDRAG MÅ VENTE
Halden Frivilligsentral har generelt stor pågang, fra nye frivillige som ønsker å registrere seg, og har ideer og forslag om nye spennende frivillige innsatsområder. Vi har mange henvendelser fra ulike samarbeidspartnere og fra offentlige og kommunale tjenestesteder som etterspør aktiviteter og tilbud for enkeltmennesker og grupper. Mange søker fellesskap, ny kunnskap og nye folk å bli kjent med.
I daglig leders feriefravær, vil det være frivillige huskonsulenter som tar ansvar for huset og oppfølgingen av grupper, lag og foreninger som arrangerer møter og aktiviteter. Det blir ikke tatt i mot og videreformidlet nye oppdrag, som ledsagertjeneste og besøksformidling i perioden. Les ellers på; Kalender, for å være oppdatert på hva som skjer i de neste ukene.
DUGNAD I SOMMER
Det kan se ut til at sommeren 2010 blir nok en travel dugnadssesong for mange frivillige som har sagt seg villige til å hjelpe til under sommerens allsangdugnad. I løpet av åtte uker vil det være stort behov for frivillige for allsang på grensen med mange ulike oppgaver.
Det er avholdt et første dugnadsmøte og alle som har satt seg på liste vil få tilsendt sine oppgaver og datoliste.
Det er også behov for flere frivillige og de som ikke har meldt seg tidligere kan gjerne sende en e-post eller kontakte daglig leder på frivilligsentralens kontor  når hun er tilbake mandag 21.juni.
Neste dugnadsmøte er tirsdag 22.juni kl 14.00
I tillegg til dugnad for allsang på grensen vil det også være behov for frivillige i forbindelse med Blåseensemblets konsert i stenbruddet på Ystehede 26.juni og under Grenserittet.
VIL VÆRE FRIVILLIG
Det vil også være mange oppgaver i løpet av høsten for  ivrige frivillige. Vil du for eksempel  være med som leksehjelper eller starte en ny aktivitet? eller kan du tenke deg å bli medlem og være med i en organisasjon. Oppgavene er mange, både for de som vil bruke mange timer hver uke eller en to timer en gang i måneden. Daglig leder er tilbake etter ferien 21.juni og hører gjerne fra deg.


<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.