JORDBÆRFEST

Liv Mustorp og Asbjørn Ringstad koste seg med jordbær!

Visesangeren Leo Leonardsen underholdt med mange gode og gamle viser.

Arnhild Frengstad leste "En sommerdag" av André Bjerke.

Liv Mustorp er med som frivillig på Tirsdagsklubben på Halden sykehjem. Tirsdag var det jordbærfest og Asbjørn Ringstad var en av mange som hygget seg med visesang og deilige røde sommerbær.

LILLE VAKRE ANNA
Leo Leonardsen, som er Haldens "allmenpraktiserende visesanger", bergtok alle med mange fine viser. Visesangerens eget forhold til tannleger og historier fra "hans" Finnmark, kalte på både smil og latter.
Visene var både morsomme og til å kjenne igjen og nynne til.

DET BLE EN RIKTIG SOMMERLIG
og hyggelig visestund og jordbærfest av de sjeldne. Med dørene åpne, valgte noen å sitte ute i den fine sommerdagen. Der kunne de mange frammøtte lytte til både flotte viser med Leo Leonardsen, pianounderholdning ved Karin Lykke-Seest og Andre Bjerkes "En sommerdag" lest av Arnhild Frengstad.

TAKK TIL FRIVILLIGE
Gerd Danielsen, kontaktpersonen for Tirsdagsklubben på 4. avdeling, fikk en plante, "Flittig-Lise," overrakt av daglig leder for Frivillighetssentralen. Den fikk hun for mange års innsats som frivillig i Tirsdagsklubben. Gerd var med for siste gang denne tirsdagen og hun ble hedret og takket for innsatsen.

Alle frivillige ble takket av Unni, avdelingsleder på 4. avdeling, på vegne av Halden sykehjem. - Samarbeidet med de frivillige er til stor berikelse for både beboere og ansatte og noe vi håper også fortsetter videre.

- Så hyggelig dette var, sa en. Tenk at jeg fikk høre "Lille vakre Anna".... den er det lenge siden jeg har hørt noen synge.....
Det var fint...

- Han der sangeren (Leo!), fikk meg i dag til å  tenke på pappa`n min, sa en eldre dame og smilte godt.

Leo fikk lokket fram både "nesten" - glemte tekster, vugging, nynning, sang, mange og brede smil og til og med "Carmencita" ble det et muntert gjensyn med, på årets jordbærfest.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.