MAT FRA MANGE LAND

Fra en tidligere internasjonal kveld med servering.

Torsdag 26.august på kveldstid invitererer den Internasjonale kvinnegruppen i Halden til sosialt samvær med matlaging på Rødsberg ungdomsskole. I flere år har gruppen vært samlet en kveld i måneden på Frivilligsentralen, til foredrag, turer og sosialt samvær .

GLAD HØST
I høst står mat på programmet og i åtte uker, annenhver torsdag , med start 26.august , inviteres kvinner i alle aldre til et sosialt treff på kjøkkenet ved Rødsberg ungdomsskole.

Hensikten er å gi muligheter for utveksling av forskjellige matkulturtradisjoner og gjennom praktisk matlaging og hyggelig samvær rundt bordet ,knytte nettverk,lære av hverandre og nyte gode måltider.

MØTE MELLOM MENNESKER
Tittelen over henspeiler på det viktigste med den allsidige og kreative Frivilligsentralen. i Halden Møteplasser mellom mennesker der man ser hverandre oppnås ved at  frivillige enkeltpersoner, grupper og organsisasjoner tar initiativ til aktiviteter og samarbeid..
Frivillighet, trivsel, helsefremmende aktiviteteter står i fokus og det igjen gir mye omsorgs og kulturskapende aktiviteter.

En klok, vis og morsom mann og lege; Magnar Kleiven,  har uttalt; "ikke bland doktor`n bort i helsa di"   Mye kan sies om DET utsagnet, men at engasjement, musikk, trivsel, vennskap gir lyst og energi , er hevet over enhver tvil - og på den måten  vil også den internasjonale gruppen og matlaging som torsdagsaktivitet være et flott helsefremmende bidrag.

SPLEISING
Det er plass til 30 på skolekjøkkenet på Rødsberg og det er nødvendig at alle som har lyst til å komme, melder seg ved å kontakte Frivilligsentralen. Det kan gjøres på flere måter,
tlf 69 17 64 82 eller til post@frivillig-halden.no.
Det er også mulig å ringe en av kontaktpersonene:
Rosalie på tlf988 93 898. Det blir et spleiselag på ingredienser for de som er til stede uten at det skal bli veldig dyrt, men fra 20 til 40 kroner må den enkelte beregne å betale, pr gang.

Første matlagingskveld 26.august kl 18-21 er det Safia som vil introdusere oss alle for somalisk mat.

Neste kveld, 9.september - georgisk mat
23.septbember - asiatisk / vårruller
7.oktober - kurdisk
21.oktober - norsk
4.november - olivenbrød og annet brød
18.november - iransk
2.desember - julens kaker

Med forbehold om endringer.


<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.