DUGNAD FOR AURORA

Prosjektleder og produsent Pål Scott Hagen fra "Aurora" og frivillig Britt Dahl som er engasjert i gruppen "søm for Aurora" (bildet).
Nå søkes flere frivillige til "Aurora-dugnad". Plakater skal opp i hele Østfold og Bohuslän, kulisser skal beises og kaffe kokes under prøvene. Lokale dugnadsarbeidere ønskes til å være med i et "grenseløst samarbeid".

KOSTYMER, KULISSER, PLAKATER
Det første vi har startet med er dugnaden:
"Søm for Aurora". Gruppen, med 12(13?) syersker, har allerede hatt første samling med kostymeansvarlig og er igang i flere private hjem og på Frivillighetssentralen.
Neste sytreff er torsdag 20., kl.14.

Første februar reiser den første gruppen ut av Halden for henge opp plakater der de får lov og kommer til, først og fremst i de andre Østfoldbyene, men Strømstad og områdene rundt vil også bli besøkt.

Tre lørdager i februar (vi håper å starte 5.feb) har vi behov for en stor sterk gruppe som vil utgjøre dugnadsgruppen: "Beis for Aurora". Kulisser med størrelse ca 1,20m x 1.20m skal beises.

BILLETTER TIL ALLE SOM ER MED PÅ DUGNAD
Dugnadsbilletter til forestillingen 12.6.

Operaoppsetningen Aurora på Fredriksten Festning er en storsatsing der internasjonale, nasjonale, regionale og lokale krefter går sammen om å gi publikum en unik og storslått opplevelse.
Solister, regissør og deler av den tekniske bemanning er hentet fra Den Norske Opera. Øvrige solister er hentet fra Det Kongelige Teater i Kobenhavn og blant frilansere.
Orkesteret er et samarbeid mellom Det Norske Blåseensemble og Gøteborgsmusiken.
Det kunstneriske ansvaret for oppsetningen hviler på Den Norske Opera, mens Østfold Teater bidrar med scenograf og regiassistent.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.