1881 I PLATESTUDIO

Svein Eliassen på gitar, bak sitter Tor Hveding med trekkspill.

Visegruppa i studio.

Kain Andersen i konrollrommet. Her har mange kjente musikere og band spilt inn plater. I dag er det 1881 som gjelder, for Kai Andersen i Studio Athletic Sound.

Stille! var den største utfordringen for mange av sangerne i Visegruppa 1881, da de var i studio for å spille inn en plate i midten av desember.

GLEDER MANGE
Visegruppa 1881 ble etablert som en aktivitet på Frivilligsentralen for fem år siden, da noen ønsket å oppsøke institusjoner med sanger som eldre kunne huske og glede seg over.
Det var under den første Bom Kræsj Bang - kulturfesten i byen, at denne gjengen kom sammen for å øve inn et sangprogram som de kan glede andre med.
I løpet av disse fem årene, har øvelsene vært viktige sosiale sammenkomster, der humor og latter, sammen med intense diskusjoner om sangvalg og tonearter, blitt en fast aktivitet for de 11 som er med i visegruppa.

Det er ikke bare beboere på byens eldreinstitusjoner som har kunnet glede seg over besøket fra Visegruppa. Gruppa har rukket å bli kjent over "hele" Østfold og har opptrådt i Moss, Fredrikstad, Skjeberg, Våler og mange andre steder.
De er også populære på ulike arrangement i regi av pensjonistforeninger og treff i andre organisasjoner.

SVERIGE, SJØEN,OG PIKENE
Ved siden av Menuett i Mai og Sjøsalavalsen og Skal vi ikke være dus, er det en rik sangskatt denne gjengen kan varte opp med. Sjømannsviser, viser fra vårt kjære naboland og gamle revyviser er noe av det som denne gruppen underholder med.
Og at de treffer blink, med sine opptredener, er de mange henvendelsene om å komme tilbake, et klart svar på.

FORTSETTER
Så lenge vi har glede av dette selv og orker å holde på, skal vi fortsette, sier hele gruppa, med Olav som eldstemann på 86 og Svein E. som yngstemann på 63.

p.s.
Da gruppa ble etablert var Olav 81 og en av de yngre deltakerne som var med i starten, 18 år.
Derav navnet 1881.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.