FRA STRIKKEKAFÈ TIL STRIKKEKAFÈ

Strikking er sunt, sosialt og sjov. Strikking er in, inkluderende og innmari in!

Torsdag 17.mars har Internasjonal Kvinnegruppes strikkekafe takket ja til invitasjonen fra Halden Husflidslag som arrangerer Strikkekafe i egne lokaler i Os Allè. Oppmøte som vanlig kl 18.00 på Frivilligsentralen og derfra går gruppen samlet til Os Allè.

VÆRE IGJEN
Hvis det likevel er noen fra Internasjonal kvinnegruppe som ønsker å være igjen på frivilligsentralen for å høre konserten med Claes Neeb, som arrangeres av SOS-barnebyer, Frivilliggruppa i Halden, samme kvelden, er det en mulighet for de som ønsker dette.

HALDEN HUSFLID
Halden Husflidslag har mange aktive medlemmer og de arrangerer strikkekafe i Os Allè hver tredje uke. De ser fram til å få kvinnene fra internasjonal strikkekafè på besøk denne kvelden, sammen med pinner og garn og spennende teknikker fra "hele verden".
En spennende og morsom kveld kan det bli.,og flere nye og bli kjent med. Det er bra for mange, som ønsker enda bedre integrering i lokalmiljøet.

9. april
Halden Husflidslag vil også informere om lagets virksomhet og de har også planer om en anderledes strikkekafe en lørdag i Konservativen, 9.april.
Dette kan være starten på et fruktbart samarbeid videre, i strikk og husflid..... Intet er bedre!


<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.