MORO MED MUSIKKQUIZZEN

Karin og Royan inviterer til ny musikkquizz fra jazzrommet onsdag 9. november.

Britt Dahl fra Strikkegleden la bort strikkepinnene og fylte ut tippekupong for musikkquizzen.

Svein Eliassen fikk premie for mange riktige kryss.

Glad vinner! Turid.

Pangstart for den første musikkquizzen med spørsmål som svingte fra jazzrommet. Merk dato for neste musikkquizz -
onsdag 9. november kl 14-15. Avhengig av antallet som kommer, arrangeres quizzen enten i jazzrommet eller som sist, da det var mange nok til å sitte ved to bord, i den hyggelige stua/allrommet på Frivilligsentralen.

TA SJANSEN - BLI MED!
Har du litt lyst til å være med, kan dette være noe du kan ta sjansen på. Hyggelig samvær, mye deilig, fin musikk, noe nytt å lære, noen nye mennesker å bli kjent med og att på til - premier å vinne!
På den første musikkquizzen var det både cdèr, musikkfilmer og blomst som var premier.

Ikke så overraskende, var det Turid Madsen Rohner (vokalist med Ove Alex Billiongton, konsert 27.9.)  som fikk full "tippekupong" og ble utropt til quizzens første vinner, men selv den erfarne innrømmet at det var, særlig et spørsmål hun var veldig usikker på. Men det var flere som kunne mye, husket mye og flere tippet ganske så riktig. MEN, om ikke alle kan vinne, kan alle være med. Det kan også være at det på neste musikkquizz deles inn i lag.
Musikkquizzen styres av Royan, kjent i Halden for reiser/underholdning/trylling og Karin Lykke Seest, kjent i Halden som "tante" Karin for de svært mange som har lært å spille piano hos den dyktige pedagogen og ikke minst, også kjent for den store jazzplatesamlingen som ble flyttet fra hennes hjem tidligere i år og som altså nå er oppbevart i et eget lytterom/jazzrom på Halden Frivilligsentral.

Spørsmål og svar
Her skal ikke røpes hvilke spørsmål som ble stilt på den første quizzen, men da dette kan være interessant for mange, lover vi å røpe litt av spørsmålene for neste runde, som altså blir 9.november.
Onsdag 30. november blir siste musikkquizzen for 2011 og det tas sikte på å invitere til tre quizzer på nyåret, siste onsdagen hver måned, 25.1. - 29.2. og 28.3.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.