OLAV TILBAKE I GYMSALEN

Olav Evensen, 86 år og med i Visegruppa 1881

Fra venstre foran; Torbjørn Jørgensen, Tor Hveding, Erling Gûnther, Olav Evensen, i rødt: Svein Elisassen, Svein Hansen, Kåre Olsen, Reidun Ingerø. Bak; Kai Andersen fra Studio Athletich, med Andrøy Solvang og Ellinor Nordahl

Artig å være her igjen, det er 75 år siden, utbrøt Olav, da visegruppa 1881 var i studio Athletic Sound  nylig, for å spille inn gamle sjømannsviser og viser fra  gamle dager.

MIMRING
Det ble litt mimring om strenge lærere og mange skøyerstreker og mye morsomt med kamerater på vei inn til studio. Her måtte vi stille opp, utbrøt Olav og her sto lærern og ropte opp og dermed ble Olav ropt inn av de andre sangerne i Visegruppa. Nå må du komme inn på sangrekka, sa de - STILLIE, vi går i opptak.

Olav på 86 år er ikke vond å be og dessuten dispiplinert. Snart fylles den gamle gymnastikksalen med toner fra de kjente sangene og på slutten av den tre timers innspillingen denne dagen, var Olav litt sliten og svett, som i gamle dager.

Dette hadde jeg ikke trodd, at jeg skulle komme tilbake og spille inn plate, her. Men veldig morsomt var det, utbrøt Olav, da han gikk ut porten fra den gamle gymnastikksalen, for denne gang.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.