VÅRDUGNAD

Synøve Stenersen var en av 27 som kom på dugnaden mandag 9.mai. Her er Synøve igang med å male gjerdet. Uterommet fikk en helt annen karakter. Rent,ryddig, lyst og flott ble det. Mange var så ivrige når de så hvor langt vi kom første dagen møtte de fram dagen etter og dagen etter og.... vips. Nå er det bare å sette farge på ruststolpene og et glansstrøk på gjerdet - så er sommeren her!

NESTE SOMMER
på frivillighetssentralen er det rikelig med ideer og planer. Det er ikke fritt for at mange har tittet opp på huset og tenkt.... huset trengs virkelig en oppgradering. Her må det skrapes og males.
Sukk!

ORDFØRER MED PLANER
Det var derfor positivt da ordfører Per Kristian Dahl besøkte dugnadsgjengen mandag og kunne røpe at han ville gå inn for å sette av midler til maling i Violgt 14 på neste års budsjett og at han håpet kommunen og frivillighetssentralen kunne samarbeide om den store maledugnaden.

MYE JOBB
Det var noen delte meninger om dette oppdraget. Mange klappet begeistret i hendene og lurte på om vi kanskje kunne begynne med en gang, mens andre var noe mer resrverte.
Uansett lover dette bra for frivillighetssentralens videre eksistens i Violgt 14.

PLANLEGGE I VINTER
Med grundig planlegging og forarbeid må det være mulig å få stillaser og konsulenter på plass.
Vi har Sprossas foredrag friskt i minne og hun uttalte skråsikkert at ALT ER MULIG.
og da må jo også skraping og maling av frivillighetssentralens hus i Violgata være absolutt mulig.
Dette tror vi på.

FIN GÅRDSPLASS
Nå blir gårdsplassen knallfin. Fra før skinner det mye i de flotte menneskene som bruker huset til daglig. Her er det hygge, varme, fellesskap, utprøving, integrering, læring, selvhjelp, trening og mer og med ny maling neste år vil huset utvendig også etterhvert skinne.
Det blir vel flott?

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.