DUGNAD

Fatmir, Svein og Torbjørn jobbet med den nye helleplassen.

Thorstein Lundestad er fornøyd med dugnadsarbeidet.

Fatmir, Finn, Torbjørn

Tordis serverer pølser til denne glade dugnadsgjengen.

Flott ,effektiv og hyggelig dugnad 9. mai. Uteplassen har nå blitt utvidet med en ny helleplass. Staudene og blomstene strutter i maivarmen og utemøblene er vasket og båkgården er klar til å ta i mot glade mennesker i sommersesongen. Fatmir, Svein og Torbjørn ble varme i vårsola.

MANGE INNOM
Det var mange innom den tre timers lange dugnaden denne torsdag formiddagen. Dugnaden kunne bli såpass effektiv takket være de mange som hadde gjort godt forarbeid.
Blant annet hadde firmaet Kjel Harlem Gravemaskiner AS, gjort gravemaskinarbeidet noen dager tidligere, noe vi selvsagt takker og bukker for.
At firmaet mente Frivillighetssentralen bidro med så  mye positivt i lokalsamfunnet at de gjorde jobben helt på frivillig basis, er vi selvsagt takknemlige for. Takk! Takk!

STOR TAKK!
En stor takk også til vår alltid positive frivillige huskonsulent Thorstein Lundestad, som har planlagt arbeidet,beregnet og  bestillt heller og skaffet nødvendig redskap.
Dessuten, ikke en effektiv dugnad på Frivillighetssentralen uten vår kvinnelige frivillige huskonsulent, Bjørg Jørgensen, som tar ansvar fra a til å og sørger for at "det meste" går på skinner.

MUSKLER
Denne dugnaden var avhengig av at flere stillte opp med muskelkraft og både Anker Asum fra Sjakklubben, Finn Eng fra Never Too Late, Fatmir, Svein og Torbjørn gjorde en formidabel innsats under den tre timers lange dugnaden denne dagen. Takk og takk også til dem.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.