KLARE FOR TUR

Her er et knippe turdeltakere samlet i bakgården på Frivilligsentralen for den andre av årets turer.
Denne fredagen går turen til Rødnabene, Haldens gamle badeplass og med som guide på turen er Robin Gule og Svein Eliassen.

FREDAGSTURER
Om det ble noe bading på turgjengen forrige fredag er vel høyst tvilsomt. Men mange gikk med og sola skinte og i skogen var det tørt og våren har vor alvor sagt kraftig fra, nå kommer varmen!

IKKE ARRANGERT TUR 1.MAI
Det blir ingen tur fredag 1.mai, men fredgen etter, går turen til Kjøkøya Fort på Hvaler.
Kjøkøy Fort ble grunnlagt av tyskerne i 1941.Nå er det et fint turområde og Reidun Hartviksen og Svein Eliassen er med på denne turen, som turledere.

15.MAI - MØLEN, havneområdet og Sauøya.
Fredag 15.mai er det tur til vårt spennende nære byområde og her møter vi kjentmann Jahn Harboe som vil fortelle om området, før og nå........

IKKE TUR 22.MAI
Vi hopper over fredag 22.mai, da det er Kristi Himmelfartsdag dagen før og mange tar kanskje laaaaaang fri.

MEN
29.mai, går fredagsturen til Berby.Flotte turmuligheter i områdene rundt gården, naturperlen innerst i Iddefjorden. Svein Eliassen og Jens Bakke er med.


Møt fram på Frivilligsentralen kl 11.00 på turdagene. Og derfra tar vi oss videre, til fots, eller ved hjelp av privatbiler et stykke.
Ta gjerne med mat og drikke. Vi legger alltid påå til en liten rast og hvil.


INSPIRASJON
Det er å håpe at fredagsturene kan gi inspirasjon for at flere også finner fram til spennende turmål og også går mer andre dager.

GOD TUR!

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.