INTERNASJONAL MAT

Russisk suppe sto på menyen da Internasjonal kvinnegruppe inviterte til matlaging på Rødsberg skolekjøkken torsdag 10.februar. Dette var den første torsdagskvelden med matlaging og neste mulighet er 10.mars, med en rett fra det asiatiske kjøkken.

AKTIVITET HVER TORSDAGkl 18.00 (ikke i vinterferien,uke 8)
Internasjonal kvinnegruppe inviterer til strikkekafe på følgende datoer denne våren; 3.mars, 17.mars, 31.mars, 14 april.
Strikkekafeen arrangeres i Violgt 14, Frivilligsentralen.
På kveldene går det i strikkepinner, garn og oppskrifter. Noen kommer for å få hjelp og det får de! Strikkekafeen er også et tiltak for å skape en møteplass mellom etnisk norske kvinner og minoritetsspråklige. Det er alltids garn og pinner til de som stikker innnom og ikke har med noe eget. Kaffe, te og noe å bite i, "trylles" alltid frem i form av en "spleisekasse" på huset.

Matlaging på Rødsberg vil fortsette med aktivitet følgende datoer; 10.mars, 24.mars og 7.april

Deretter, etter påske inviteres menn til egen matlagingsgruppe, som den Internasjonale gruppen ved frivilligsentralen har tatt initiativ til. Dette vil også foregå ved Rødsberg ungdomsskole med tre kvelder og fire timer hver gang.
Interesserte kan henvende seg til Halden Friviligsentral for påmelding.
Matlagingskveldene for menn starter torsdag 28.april.

KONSERTER 13.mars og 3.april
Internasjonal Kvinnegruppe inviterer også til to konserter hvorav den første er i Fredrikshalds Teater noen dager etter kvinnedagen. Margit Bakken og Rita Engedalen utgjør duoen DAMER I BLUES og skal denne dagen hedre kvinnene i bluesens historie. Det skal lages forfriskninger i pausen og vil du være med på dette, sp kom til neste strikking eller matlaging 3. eller 10.mars. Der planlegges det mer enn bare oppskrifter. ): Som kjent er kvinner kjent for å flere tanker i hodet enn bare en.............

Neste konsert som Internasjonal kvinnegruppe er medarrangør på er også en søndagskonsert, som er i Frivilligsentralens lokaler og starter kl 18.00 Medvirkende musikere er et nordisk samarbeid.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.