AI AI, FOR EN FLOTT KVELD DET BLE!

Dansegruppa Attitude. Intens øving bak scenen.

Silje Kathinka Erichsen ved pianoet i en veldig sjarmerende fremførelse av elever fra Os skole.

Den flerkulturelle kvinnegruppen fra Fredrikstad var på plass i teateret for annet år.

Esteban Medrano fikk publikum med å synge spansk.

Safia Abdi og Rolf Raddis Band

Min og Din Verden i teateret ble akkurat så varmt og hjertelig som vi ønsket ,med glade mennesker i salen i møte med sjarmerende artister på scenen. Sammen med en dugnadsgjeng som sto for alle små og store oppgaver ble det en magisk stemning hvor "hele verden" smeltet sammen i en gyngende takt i Fredrikshalds teater.

IMPONERT
For et teater! For et flott spillested utbrøt Rolf Raddis Band da de entret scenen etter pausen, sammen med haldenser og somalier, "verdensborger"  - Safia Abdi.
Bandet, fikk de som fortsatt satt i stolene til å gynge i takt og etter smilene å dømme var de godt fornøyd med det de fikk høre fra de erfarne musikerne med Safia, som like gjerne oppfordret folk om å reise seg og danse!

Dialog, kommunikasjon på forskjellige måter var hovedbudskapet under kulturkvelden "Min og Din Verden" i teateret tirsdag kveld.
Identitet og psykisk helse har vært i fokus på årets kulturfest Bom Kræsj Bang og under Min og Din Verden ble viktigheten av å trekke fram egne ressurser og sin egen kulturbakgrunn er gjennomganstone under hele den to timers lange forestillingen.

Innledningsvis ble det vist et  kort utdrag fra en italiensk fotballkamp, "servert i Cafè Spisekroken" og var et bilde på en form for kommunikasjon mellom mennesker "verden over".
Fotball og TV.
Deretter kom de på løpende bånd, dansegruppa Attitude, guttene i alderen 7-12 år har i vinter  øvd på hip-hop og breakdans.
Det var flere dansenummer som høstet stor applaus, Silje Herrud og Placide Gnaly, med afrikansk dans, Amina som danset alene og Linedance-gruppa.
Esteban Medrano fikk masse applaus og fikk mange med seg på sine latinamerikanske rytmer og sanger ved hjelp av gitar og utstråling.

En liten kurdisk "avdeling" slo godt an hos publikum da konferansier Sohrab sang en kurdisk sang og deretter introduserte Zahra som sang en nydelig kurdisk vuggevise.

Izolda fremførte med flott innlevelse et dikt på georgisk og Katerina fra Hviterussland, med Silje Kathinka på piano, sto for det rørende og flotte innslaget med russisk barnesang, sammen med over tretti elever fra 3.klasse ved Os barneskole.


TRE ÅR
Det er tredje året som Frivilligsentralen inviterer til Min og Din Verden.
Like mange ganger har også den Flerkulturelle kvinnegruppen ved Frivilligsentralen Øst i Fredrikstad vært publkum under arrangementet.
Det er spesielt hyggelig at den internasjonale gruppen i Halden har knyttet et godt nettverk med gruppen i Fredrikstad.

Placide Gnaly og Wenche Erichsen, som har planlagt Min og Din Verden, for tredje gang i år ,ønsker å takke alle medvirkende for en fantastisk kveld.
De to håper å kunne invitere til et nytt samarbeid om Min og Din Verden i 2010. Det er allerede lagt visse planer om en fortsettelse....

Så får vi alle se, hva det blir med det.................

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.