ALLSANG OG DUGNAD

Pål er en av de mange frivillige som synes det er hyggelig å være vakt i sommer.

Etter at publikum har forlatt området har Arna fortsatt mye å plukke opp i søppelsekken.

Anniken og Emili som nettopp har avsluttet 1.klasse på Låby skole, fikk være med og synge "Sabeltann" på Allsang 1, 2.juli.

Her forberedes "En grevling i takt"!

Føljetongen fortsetter med presentasjon av frivillige som hver dag er på plass for  Allsang på Grensen. De mange frivillige er like gjerne på plass en lørdag formiddag, som Pål på bildet. Han er en av mange som daglig har oppsyn med hele plassen når det ikke er TV-opptak.
Det er Tistedal Håndball som har hovedansvar for vaktholdet, hele døgnet, og i samarbeid med Frivillighetssentralen dekkes alle dagvaktene, enkelte dager fra kl 06.00, mens akkurat i dag, lørdag, startet Pål sin runde kl 08.
Sommer"bolig"
Det lille blå teltet på scenen er vaktenes sommer"bolig".
På dagtid, som lørdag, i fint sommer-vær, er det trivelig å være ute og nyte fuglekvitter og hilse på vennlige turister. Pål hadde ikke sittet mye inne i sitt blå vakttelt denne dagen.
Men noe mer i bruk er sommer"boligen" selvsagt når vinden står på og regnet trommer. Dessuten er det godt å ha noe å sitte under i mørket når nattevaktene er på plass, noe de også er hver eneste natt i hele perioden "allsangen" har okkupert festningen i Halden.

OPPDATERTE LISTER
Hver uke sørger de foreningsansvarlige for å oppdatere alle dugnadslistene. Det er lister for arenavakter, parkering, kiosksalg og vakthold med mer og hver uke er det hundrevis av frivillige som yter stor innsats for den trivelige "okkupasjonsmakten" Allsangen.

SMILEFJES
Det er bare blide fjes å se både under forberedelsene og oppryddingen.

- Så bæres det noen kasser her og løftes hundre stoler der og det ordnes og fikses og det er samarbeid på mange plan og på kryss og tvers - og "fire kvister deler seg" og "han og hun var også grei"  så synger vi tralalala-lei.

ODD OG EGIL-SMIL
De to lederne for den store dugnaden med hundrevis av frivillige hver uke har i tillegg til svært mye å gjøre, absolutt hele tiden, også de bredeste smilene. Det er ,foruten å være svært kledelig, også meget smart.
- Her går alt på skinner. Alle yter sitt beste. Og vi drar lasset sammen.

De har skjønt dette, Odd og Egil, å smile er innmari lurt. Fortsett med det, guttær!

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.