MIN OG DIN VERDEN - ARTISTENE

Sohrab Darisiro

Katerina Zakrevskaya

2 A og 3 B Os skole skal synge russisk barnesang

Dansegruppa ATTITUDE

Ernesto og Sonja

Fredsrikshalds teater tirsdag 31.mars - årets Min og Din Verden under Bom Kræsj Bang, har et to timers program  fra kl 19.00 som inneholder mye spennende.
Sohrab Darisiro, (bildet) som i fjor viste sin egen kleskolleksjon, skal være kveldens konferansier. Guttene som utgjør dansegruppa "Attitude" skal være med og det samme skal Silje Herrud og Placide Gnaly med blant annet afrikansk dans.

SPANSK OG RUSSISK SANG
3. klasse ved Os skole har lært en russisk barnesang av Katerina Zakrevskaya, student ved Høyskolen. Denne skal de fremføre på scenen og gleder seg veldig! I et par uker har de øvd på skolen og det er første gang de skal opptre i teateret.
Esteban Medrano fra Bolivia kommer med gitar og sangstemme og Zahra Mahmod skal fremføre en kurdisk vuggevise.


Det skal serveres mye godt fra scenen, i tillegg til appelsindrikk fra Sonja og Ernesto blir det hip-hop, georgisk dikt og linedance.

BAND
Etter pausen, vil publkum få oppleve Safia Abdi og Rolof Raddis Band. Bandet , fra Oslo, som har spilt sammen i flere tiår, gleder seg til å komme til Fredrikshalds teater i Halden.

VAFLER I PAUSEN
Vafler, kaffe og brus i pausen og biletter(program) selges ved inngangen, kr 50,-.

GJESTER FRA FREDRIKSTAD
Halden frivilligsentral og den Internasjonale kvinnegruppen har i flere år besøkt og hatt besøk av den flerkulturelle kvinnegruppen ved Østsiden frivilligsentral i Fredrikstad.
Denne gruppen har i to år vært gjester under Min og Din Verden. I år kommer de igjen og i tillegg til at det alltid er svært hyggelig å treffe kjente, ser de spesielt fram til et nytt besøk i Hladens flotte historiske teater.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.