HELT HALV TOLV - 7. FEBRUAR

Bjørg Kirkeby inviteret til HELT HALV TOLV

Sangglad gruppe fra uke 4

Fine sanghefter for HELT HALV TOLV

Finn Eng, viser med jazzpreg på årets andre HELT HALV TOLV

Bjørg Kirkeby holder her plakaten som inviterer til musikk og allsang-samvær på Frivillighetssentralen  kl 11.30 annenhver torsdag i like ukenummer.
Karin Lykke-Seest og Finn Eng er begge "helt halv tolv-pianister" og den sangglade gruppa håper at mange flere finner veien til HELT HALV TOLV  framover.

UTE TIL LUNSJ
Er du ute til lunsj en torsdag og det er en uke med likt nummer, kan du like gjerne stikke innom Frivillighetssentralen. Der har Bjørg Kirkeby og flere satt fram brød og pålegg til et enkelt lunsjmåltid og inviterer musikk og sangglade til en uformell time "HELT HALV TOLV" med allsang og musikkopplevelser.

HØYT UNDER TAKET
HELT HALV TOLV er en aktivitet som passer for alle som er glad i å synge selv og som ikke er avhengig av alt for faste rammer. Her er det høyt under taket og plass for nye ideer og improvisasjon.
Finn Eng er kjent som jazzpianist og er med i "Never too late". Karin Lykke-Seest er fast pianist i Visegruppa 1881 og er ellers godt kjent i Haldens musikkmiljø.

ERFARING
Frivillighetssentralen har i over to år invitert til vise og allsangkvelder der Leo Leonhardsen har vært en aktiv medhjelper.

Det kan fortsatt være muligheter for flere vise- og allsangkvelder på frivillighetssentralen, i samarbeid med Leo.

Men nå og utover våren vil den faste aktiviteten med HELT HALV TOLV arrangeres på dagtid, annenhver torsdag og Bjørg Kirkeby har laget allsanghefter som vil brukes på samværet.

ÅPENT FOR ALLE
Musikk og allsangsamværet HELT HALV TOLV er åpent for alle som har lyst til å være med.  Alle aldersgrupper er velkommen. Bjørg  K.og flere vil være tilstede for praktiske forberedelser.
Hvis du har lyst til å melde deg som medhjelper, gjør det gjerne.
Velkommen.

Neste HELT HALV TOLV er  i uke 6 - torsdag 7.FEBRUAR

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.