VELLYKKET KULTURNATT I HALDEN

Blåsekvintetten fra Det Norske Blåseensemblet

Maleren Trine Folmoe i sitt atelier på kulturnatten

Never Too Late med vokalist Berit Aarum

Eirin Finnanger fra kulturnattkomiteen takker innehaveren av Galleri Lille Martine, Elisabeth Willoch Mathisen

Ada Thowson i sitt atelier Adakunst i Oscarsgt. 16

Forfatterne, fra v. Mariangela Cacace Johansen og Sidsel Dalen

Per-Morten Nilsen med band underholdt på Bakgården Restaurant

Svein Norheim fra Halden Historiske Samlinger

Takk også til Reidun Ingerø (fra v), Fereshteh Golparvar og Arna Ødegaard for jobben i kulissene for et vellykket arrangement.

Wenche Høidal og Hilde Gluckstad Hansen i Galleriet på bryggekanten

Karin og Royan forbereder seg i jazzrommet

Det var mye å få med seg av kulturelle samarbeidsprosjekter i løpet av lørdag kveld og natt denne helgen, 24-25 september. Halden Historiske Samlinger og en Blåsekvintett fra Det Norske Blåseensemblet i Norges eldste teatersalong, Konservativen blant annet.....

Restauranten BAKGÅRDEN og Per-Morten Nilsen med band, NEVER TOO LATE og JAZZrommets Karin, med Royan, i Frivilligsentralens lokaler.
Adakunst, Galleriet på Bryggekanten og Galleri Bielenberg med spennende utstillinger og en kunstner, Trine Folmoe, i aksjon i sitt atelier i Festningsgata.
De to kvinnelige forfatterne på biblioteket bidro med engasjerende historier i forindelse med sine to bøker, Camorraland, skrevet av Mariangela Cacace Johansen og " Dødelige dråper" som er en debutbok av Sidsel Dalen.

Kulturnattens to "blomsterpiker" var rundt på kulturnattens "stasjoner" og delte ut høstlige blomster som takk til alle som åpnet for Kulturnatt i Halden. Neste år er det 5 års jubileum og i den forbindelse ønsker de to "blomsterpiker" en rekke henvendelser fra flere som vil være med!

Bli med og lag en anderledes lørdagskveld, bli med og trekk i tråder, gjør avtaler, spill opp og arranger!

Kulturnatt i Halden ble etablert i 2008 og ble allerede i det første året arrangert som et samarbeid mellom flere kulturaktører og med sponsing fra kommune og næringsliv. Det har vært både omvisning på Rådhuset, åpen dag i teateret, guidet vandring fra torget til festningen, flere danseurs, nattbad og nattkino og iikke minst, yatzyturnering og vinsmaking, har også tidligere vært en del av det brede kulturtilbudet gjennom Kulturnatten.

Det er å håpe at lekenheten, nysjerrigheten og engasjementet vil fortsette hos mange, for å utvikle kulturnatten også i 2012.
Foreløpig er Kulturnattens sekretariat og ledelse forankret i Halden Frivilligsentral. Med de mange gode samarbeidspartnerne har dette vært mulig og selvsagt må det også rettes en STOR TAKK til Kulturnattens sponsorer som har gjort det mulig å planlegge, trykke flyere, plakater, annonsere, dele ut blomster, etc........

TUSEN HJERTELIG TAKK til
Kildebo Blomster
Rema 1000, Busterud
Halden Sparebank
Berg Sparebank
Køhn Libris
Andersen Libris
Halden Formulartrykk
Telehuset Halden
Advokatene i Borgergt
Skilt og Fasadehjelpen
Halden Kommune

Takk også til Jørn Nilsen og de nye eierne i Bakgården, Takk til Per-Morten Nilsen, med hele bandet! Takk til alle seks i Never Too Late, Karin og Royan og hjertelig takk til Reidun, Arna og Fereshteh (kveldens barpiker). Takk også til Bjørg og Torbjørn som alltid stiller opp!
Takk til Elizabeth Arendt og hennes stab på biblioteket. Takk til
"årets" forfattere og takk til Svein Norheim fra Halden Historiske Samlinger for et flott foredrag om Konservativen, "akkompagnert" av Haydn og Mozart via Blåsekvintett fra Det Norske Blåseensemblet.
Stor takk til Halden Kommune for lån av Rosenlundsalen i Konservativen. Takk til Jon Eivind og teknisk produsent, Ole Henrik for at dere gjorde konserten mulig med all praktisk tilrettelegging. Takk til Frode, for elektrisk bistand.
Takk til Geir-Helge Sandsmark og Marit  Blokkum for framifrå vakthold i 1.etg. og takk til Dina Van Leuven for det samme i 2.etg.
Takk til Ada Thowson for flott markedsføring,nydelig mottakelse og flott utstilling og den samme takken til Galleriet på bryggekanten med deilig suppe og kjempefin utstilling med Wenche Høidal og Hilde Gluckstad Hansen.
Tusen hjertelig takk for flott servering, nydelig stemning og nydelige bilder , malt av Trine Folmoe og gallerieier Kristin Søhoel og ikke minst; tusen takk til Galleri lille Martine, som igjen overrasker og begeistrer med sin utstilling.

Blomsterpikene har delt ut alle sine blomster og takker så mye til alle som har bidratt.  Nå tar vi en aldri så liten pause og satser på et festlig kulturnattjubileum i 2012.
Året da så mye skal bli så bratt, men for all del, vi lover og ta fatt!

vi=blomsterpikene og pikenes kulturmafiosor...............

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.