FILOSOFIKAFÉ

Beate Børresen, fra Høsgskolen i oslo var med og ledet filosofikafe i Halden

Engasjerte deltakere samlet rundt bordene

Unge deltakere på filosofikafeen.

Bo Malmhester er fra Høgskolen i oslo og ledet filosofikafeen.

Påstandene ga liv til argumenter og motargumenter

For annen gang ble det arrangert filosofikafe på Frivilligsentralen under Bom Kræsj Bang og lørdag 20.mars ble et anderledes og spennende  arrangement med et trettitalls personer som både var nysjerrige, aktive og med på påstandene til lederne av kafeen, Bo Malmhester og Beate Børresen. Disse to visste å dra i gang samtalen, der den enkelte fikk fram sine argumenter.

MER ØVELSE
Men formen for samtalen er ny og for mange, kanskje noe krevende, da du må ha fokus på å lytte og forstå, fremfor å "slå hverandre" med motargumenter. Det gjelder å argumentere slik at du gjør deg forstått.

Mange synes det var morsomt og spennende og en gruppe tok på seg oppgaven å invitere til ny filosfikafe i løpet av høsten.
Om filosofikafeen skal dukke opp igjen i løpet av neste bom kræsj eller å et annet tidspunkt er uvesentlig.
Filosofikafe i Halden, må arrangeres igjen, var flere enige i.

Det var også synspunkter på at ledelsen, ved Bo var i strengeste laget og til og med noe "arrogant", så engasjementet var absolutt til stede. Noen synes det var både kjedelig og lite spennende påstander som ble presentert, men kafegjestene så ut til å både engasjere seg og hygge seg, pmed både argumentasjonen og serveringen som bestod av ostetallerken og overraskende for mange var det også, for anledning salg av øl vin. (vidigal)

Frivilligsentralen har også, på noen andre arrangement fått ambulerende sjenkebevilgning for å selge øl og vin. Dette har tidligere vært under Kulturnatten på kveldskonserter, jazzkonsert og klassisk konsert og har ikke vært publisert på forhånd. Men flere mente det var ekstra hyggelig med et stettglass i hånde under flosofikafeen.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.