HER BLIR DET ROCK

Adarma er et lokalt band som spilte "alternativ rock" i anledning Psykisk helse-dager på konserten i parken fredag. Fra v. Aleksander Tjernes (18) bass, Ole Anders Amundsen (17) trommer, Simen Følstad Nilsen (17) gitar. Alle fra Porsnes videregående skole. Lars Kolbjørn Weme er også med i Adarma.

KONSERT I PARKEN OG PÅ ROCKEHUSET
Miljøet fra Rockehuset i Halden ble tidlig med i samarbeidsgruppen for årets arrangementer i forbindelse med verdensdagen for psykisk helse.
For mange ungdom er venner og musikkinteresser en viktig del av tilhørighet, trivsel, utvikling og identitet.
Gjennom årets tema, barn,familie, nettverk og betydningen av å bli sett var det derfor naturlig å oppfordre foreldre og besteforeldre til også å være tilstede under konsertene i både parken og på rockehuset.

GOD STEMNING
Det var nok helst vennene som var tilstede i parken, om det var den uvante kalde høstluften eller den høye lyden som var utslagsgivende for de "eldres" fravær vites ikke. Vi som var der opplevde flotte låter fremført av flott ungdom, som Adarma. Fork, Magnus Heængsle m.band.

Kultur og rock er bra for helsa! Også vår psykiske helse. Å være sammen i parken og dele musikk-inntrykk er også bra.

UTEKONSERT
Å være ung gitarist på "første vinterdag"
er utfordrende og kaldt, men må være gøy og tilfredsstillende når lokalsamfunnet, med venner og familie stolte og applauderende viser at de digger både musikken og deg.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.