FRIVILLIGHETSPRIS

Bjørg Jørgensen (bildet) og Thorstein Lundestad mottok begge årets lokale frivillighetspris av ordfører Per-Kristian Dahl.(bildet)
Foto: Bodil Holmgaard Gerxhaliu

FORTJENT
Uten disse to ildsjelene ville ikke Frivillighetssentralens hus og gårdsplass  fått den nødvendige bistand som har vært helt nødvendig for å skape et trivelig miljø. Prisvinnerne har sett mulighetene og skapt entusiasme som har smittet over på mange andre brukere av huset og på den måten skapt en møteplass og et arbeids-fellesskap hvor alle føler seg velkommen.

De har begge vært gode støttespillere for Frivillighetssentralen når det gjelder dugnader, ute og inne-miljø. Snekring, muring, telefonvakt, besøksvenn, baking, ledsagertjeneste, bokombringing, sying, allsang-kvelder, konsulentbistand, styrearbeid, maling, beising, mange andre praktiske oppgaver og flere adhoc-utvalg.

Thorstein Lundestad har også vært medlem i Kiwanis Club i Halden siden den ble startet i slutten av seksti-årene. Der har han også lagt ned et stprt arbeide og har hatt mange verv.

JA
Det er mange slags eksempler på oppdrag og aktiviteter som disse to har vært med på. Det er ikke nei, men et stort ja, som gjelder for prisvinnerne for 2006.
De er begge løsningsorienterte, er rause, har mye humor og er omtenksomme.

Verdige prisvinnere som mottok innrammet blomsterbilde, signert Rigmor Haugsand, diplom og blomster.

Restauranten MacThors var "fyllt til randen" av frivillige som på den internasjonale frivillighetsdagen var samlet til førjulssamvær og altså utdeling av vår lokale frivillighetspris.

SANG OG BILDER
Stemningen var god og spenningen "til og ta og føle på" med både "klikk i bildevisning" og en aldri så liten utløsning av alarm som "litt ekstra krydder". Med innlagte trimøvelser (opp og stå for å se på bilder - nei, det gikk ikke, sitt ned igjen - opp og stå igjen...) og Visegruppa 1881 som underholdt før middagen ble alle de 69 som var tilstede godt aktivisert og underholdt.
Etter middagen var det riskrem og tid for nok en runde med loddboka.
Med god hjelp av kontrolluvalgets medlem Ann-Kristin Grødahl ble det foretatt en kontrollert trekning av de hele 40 gevinstene.

ELGEN ALBIN
Mange kunne glede seg over både håndarbeid, bøker, konfekt, forundringspakker, vevd rye, mye mer og ikke minst Svinndals for tiden "mest populære" ELG. Den hvite elgen ALBIN, som er foreviget på T-skjorte trykk.
To T-skjorter ble loddet ut og de heldige vinnere holder begge til i 2. etasje på Rådhuset (sier ikke mer ...)

EN LITEN DANSK
Etter kaffe og kaker og hyggelig prat rundt bordene avsluttet Leo Leonardsen med "sin" nydelige vise om å ønske alle vel hjem.

BILDEKAVALKADE FOR ÅRET 2006
Og om noen skulle lure, så gikk det aldeles i orden til slutt med bildefremvisningen, til glede og forlystelse for alle.
En stor takk til Bodil, og til Ellen som hjalp til og til mange flere som også tro støttende til.

<< Tilbake
Nettløsningen er levert av Monsternett.